Texaco Team AMS örtü kaldırdı

2023 Türkiye Pist Takımlar Şampiyonu yeni sezonda yeni bir sponsor ile yarışacak. Patronaj ve Direktörlüğünü Türkiye Pist Şampiyonlarımızdan İbrahim Okyay’ın yaptığı Ağaçkakan Motorsporları (AMS)’nın yeni sezonda sponsoru Texaco oldu. 2023 Türkiye Pist Maxi Grup Şampiyonu Barkın Pınar başta olmak üzere takımın diğer pilotları Seda Kaçan ve Zekai Özen ve İbrahim Okyay, katılacakları Avrupa Endurance Kupası’nın ilk ayağı öncesinde sezon açılışı yaparak yeni brandinglerine bürünen Audi’lerinin örtüsünü kaldırdılar.

Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenen sezon lansmanında AMS pilotları Zekai Özen ve Seda Kaçan, isteyen gazetecilere kodrive yaptırarak açık ve güneşli bir günde pistte adrenalini bizzat yaşattılar. Takımın şampiyon pilotu Barkın Pınar, takım arkadaşları ile birlikte lansmanda medyanın karşısına çıkarken, kırk gün önce basketbol sahasında ayağında yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle Audi’nin direksiyonunda yer alamadı. Barkın Pınar, ajansa yaptığı açıklamada takım arkadaşları ile birlikte yine sezon öncesi test sürüşlerine katılamadığını ama bayramın ikinci günü Yunanistan’ın Seres pistindeki test gününde direksiyonda olacağını söyledi. Barkın Pınar, kartingin genç şampiyonlarından Zekai Özen ile birlikte Endurance yarışında takımın Audi’sinde birlikte yarışacaklar.

Takımının sezon öncesi lansmanında bir konuşma yapan Texaco Madeni Yağlar Satış Müdürü Orkun Tunalı, AMS ile sezon programları hakkında ajansa bilgi verdi, hedeflerini açıkladı. Orkun Tunalı daha sonra Zekai Özen’in kullandığı Audi’nin sağ koltuğunda kodrive etkinliğini katılarak adrenalini bizzat yaşayanlar arasında yer aldı. Texaco’nun Türkiye’deki madeni yağ partneri Petrol Ofisi de Türkiye Ralli Şampiyonası’nın isim sponsoru olarak spora destek veriyor. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, Kocaeli, 1 Nisan 2024 : 21.55

Son 70 haber

Yorum yaz

Go To Top