Kremer hat-trick yaptı

Zagreb çevresindeki hızlı ve zorlu asfalt rotalar Armin Kremer’e uygun görünüyor. Kızı Ella ile birlikte Armin üçüncü kez Masters Cup klasmanını kazandı. Sürekli değişen kavrama koşulları, bazen dar, bazen geniş bölümler, ayrıca büyük yürek gerektiren çok sayıda tepe. Armin ve Ella Kremer her şeyin üstesinden çok iyi geldi ve bir kez daha WRC Masters Cup’ta belirleyici oldular. Etkileyici ve hatasız bir sürüşün ardından Skoda Fabia RS Rally2’de rekabeti net bir şekilde yerine koymayı ve on bir dakikadan fazla bir farkla kazanmayı başardılar.

Zaferden memnun olan Armin Kremer, “Bu elbette sezona mükemmel bir başlangıç. Bu yıl şampiyonluğu kazanmak istiyoruz ve bu, büyük hedefimize ulaşma yolunda ilk küçük adımdı” diye konuştu. Başlangıçtan itibaren değişken hava koşulları daha da kötüleştirdi, ancak Armin Kremer uzun yıllara dayanan tecrübesinden faydalanmayı başardı ve tempoyu akıllıca yönetti. 55 yaşındaki sürücü “hiç bir zaman sınırları zorlamadık; bunun yerine kontrollü bir hızda sürdük. Bu, gerekirse daha fazlasını ekleyebileceğimiz anlamına geliyor” diye açıkladı.

Kopilotluğu yapan kızı Ella Kremer, “Kısa sürede özetleyebilirsiniz: mükemmel bir hafta sonuydu. BRR operasyon ekibinin tamamı harika bir iş çıkardı ve araç mükemmel çalıştı. Sardunya Rallisi’ni şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi. Sardunya öncelikli olarak güneş, plaj ve tatil ile ilişkilendirilse de 30 Mayıs-2 Haziran’daki WRC rallisi en zorlu yarışlardan biri olarak kabul ediliyor ve zorlu asfalt yollarda akıllı sürüş tarzı gerekiyor. Armin Kremer, “Sezonun ilk galibiyeti bizi çok olumlu kılıyor. Şimdi bu eğilimi Sardunya’da sürdürmek önemli” dedi | Kremer, 23 Nisan 2024 : 10.00

Son 70 haber

Yorum yaz

Arşiv

Go To Top