Federasyona ihtar çekti

Türkiye Rallikros Şampiyonlarından Halid Avdagiç, rallikrosa karşı duyarsız kalan federasyonun peşini bırakmıyor. Bugün avukatı kanalıyla federasyona ihtar çeken Halid Avdagiç, “federasyondan görevini yapmasını talep ediyoruz” derken, bu kez durumun farklı olduğunu “bakanlığa da şikayet ediyoruz” ifadesi ile açıkladı. Halid Avdagiç, çektiği ihtarda şu görüşlere yer verdi;

Bilindiği üzere 2024 Tosfed Kurallar Kitabı (“Kurallar Kitabı”), Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (“Tosfed”) tarafından Tosfed resmi web sitesinde 13/01/2024 tarihinde yayınlanmıştır. Ancak Kurallar Kitabı içeriğinde bulunması gereken Rallikros yarışlarına ilişkin düzenlemeler Kurallar Kitabı’nda yer almamaktadır.

Bu minvalde, 15/02/2024 tarihinde Müvekkil Halid Avdagiç tarafından tarafınıza gönderilen e-posta ile rallikros kurallarının ve Yarış Takvimi’nin ne zaman yayınlanacağına ilişkin olarak bilgi talep edilmiştir. Akabinde, Tosfed sportif direktörü Murat Kaya tarafından “çalışmaları devam eden rallikros ve diğer branşlarımız önümüzdeki günlerde web sayfamızdan yayınlanacaktır” şeklinde bilgi verilmiştir. Nitekim halihazırda yayınlanmış olan kurallar 26.01.2024 tarihinde kesinleşmiş olup, Müvekkil Halid Avdagiç’in kurallar kesinleşmeden önce attığı mail ve bildirimlere rağmen Rallikros kuralları ve Yarış Takvimi’nin yayınlanması neticesinde olumlu bir dönüş alınamamış, Tosfed resmi sitesinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.

Aradan geçen iki aylık süreye rağmen Rallikros Kuralları ve Yarış Takvimi şimdiye kadar yayınlanmamış olduğundan işbu dilekçe ile tarafınıza başvurma zaruriyetimiz hasıl olmuştur. Yukarıda izah edilen tüm sebeplerle,

1.Rallikros Kuralları’nın ivedilikle resmi siteniz üzerinden yayınlanmasını,

2.Şampiyona takviminin yayınlanmasını,

3.İşbu dilekçenin tarafınıza tebliğinden itibaren en geç 15 (onbeş) gün içinde yukarıdaki taleplerimiz doğrultusunda Müvekkil’e bildirim yapılmasını vekaleten arz ve talep ederiz.”

Halid Avdagiç, Vekili Av.Oktay Şener

19 Mart 2024 : 21.43

Son 70 haber

Yorum yaz

Go To Top