Skoda’dan bonus programı

Avrupa Ralli Şampiyonası’nda Skoda Fabia’nın ralli versiyonuyla yarışan müşteri ekipleri, Skoda Fabia RS Rally2 satın alırken yedek parça kuponları ve özel koşullar kazanabilecek. Katılmak için ilgilenen takımların Skoda Motorsport’taki yarışmaya kayıt yaptırması gerekiyor. Skoda Motorsport parça servisi, FIA Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ve FIA ​​Dünya Ralli Şampiyonası’nın (WRC) seçilen yarışlarında yine sahada mevcut olacak. 2024 FIA Avrupa Ralli Şampiyonası’na (ERC) Skoda Fabia ile katılan takımlar artık bu operasyonları daha uygun maliyetli hale getirip paradan tasarruf edebilecek. Skoda Motorsport, Toyota’nın atağına tepki gösteriyor ve en başarılı müşteri ekipleri için bir bonus programı başlattı. İlgilenen takımlar 15 Mart’a kadar başvuruda bulunabilirler.

Skoda Motorsport Başkanı Michal Hrabánek “bu programla sadık müşterilerimizi destekliyor ve ekipleri ralli arabalarımızı kullanmaya motive ediyoruz. Aynı zamanda Skoda markasının ERC’deki konumunu da güçlendiriyoruz” diyerek bonus programını sunumunda arka planı açıkladı. Mlada Boleslav’lı üretici, 2024 FIA Avrupa Ralli Şampiyonası’nın bonus programını bir yarışma olarak tasarladı. Katılım, ERC’de Skoda Fabia’nın Rally2 versiyonunu kullanan, Skoda Motorsport’a kayıtlı tüm takımlara açık. İlgilenen takımlar başvurularını ve programla ilgili sorularını mail adresine gönderebilecekler. Kayıt için son tarih 15 Mart 2024. Düzenlemeler ve başvuru formu Skoda Motorsport web sitesinde mevcut. Sekiz 2024 sezonu yarışının her birinde 28 bin avroya varan ödüller verilecek. Kayıtlı bir takımın ekibi Skoda Fabia RS Rally2, Skoda Fabia Rally2 evo veya Skoda Fabia Rally2 ile kazanırsa, Skoda Motorsport bu başarıyı 15 bin Euro’luk bir kuponla ödüllendirecek. İkinci sıradaki sürücü 8 bin Euro alırken, üçüncü sıradaki Skoda sürücüsü ise 5 bin Euro ödülün sahibi olacak. Kuponlar Skoda Motorsport’tan yedek parça satın almak için kullanılabilecek.

Yarışmanın büyük ödülü sezon sonunda bekleniyor. 2024 ERC pilotlar şampiyonluğu bir Skoda ile kazanılırsa, ekibi Skoda Motorsport’tan yeni bir Skoda Fabia RS Rally2 satın alırken 50 bin Euro indirim alacak. Skoda Motorsport müşteri programı başkanı Lucie Bortova, “Bu ödülle ERC’deki en iyi müşteri ekiplerimizin performansını takdir ediyoruz ve onlara 2025 sezonunu finanse etme konusunda güçlü destek sunuyoruz” diye açıkladı. Bonus programına ek olarak Skoda Motorsport, müşteri ekiplerini özel bir hizmetle destekliyor: Özel yedek parça kamyonu, FIA Dünya Ralli Şampiyonası ve FIA ​​Avrupa Ralli Şampiyonası’nın seçilmiş yarışlarına eşlik edecek. Bu rallilerde Skoda Motorsport araçlarına sahip ekipler, stoklarında bulunmayan gerekli yedek parçaları doğrudan sahada temin edebilecek. Bu, potansiyel olarak abandoneyi önleyerek takımların ralliyi tamamlamasına yardımcı olabilecek. Bu destek programının lojistiğinden sorumlu Radek Tesinsky, “Seçili yarışlar için servis parkının tam ortasında kendi kamyonumuzun yedek parçalarla dolu olması fikri, müşteri ekiplerimiz için büyük bir fayda” diye vurguladı. Skoda Motorsport, bir rallideki parça servisiyle müşteri ekiplerine önemli bir rekabet avantajı daha kazandırırken, müşteri ekiplerinin ihtiyaçlarına sürekli odaklanma stratejisinin altını çiziliyor. Lucie Bortova, “hedef her zaman aynı. Mümkün olduğunca çok sayıda aracımızın bir ralliyi bitirebilmesini sağlamak istiyoruz.” | Skoda. 24 Şubat 2024 : 13.50

Son 70 haber

Yorum yaz

Go To Top