RB20 de sahnede

Oracle Red Bull Racing, takımın spordaki yirmi yıllık Red Bull kültürünü kutlayacak yeni Forever Rebl kampanyasını başlatmak için dünya çapında canlı yayınlanan bir gösteriyle Formula 1’deki 20. sezonuna başladı. Şenlikleri alevlendirmek için bugünkü 2024 Sezon Lansmanı, Takımın pist içinde ve pist dışında F1 üzerindeki etkisini ve padokta yeni başlayanlardan birden fazla şampiyona kazananına nasıl büyüdüğünü keşfedecek bir yıllık kutlamaları başlattı. Forever Rebl, 2005 Avustralya Grand Prix’sinde F1’e ilk çıkışından bu yana sporun sınırlarını zorlamaya devam eden bir takım geliştirmede Red Bull kültürünün rolünü vurgulamak için yaratıldı. Forever Rebl, takımın yıl boyunca her biri taraftarları takıma ve onun 20 yıllık geçmişine yaklaştırmak için tasarlanmış bir dizi özel etkinlik ve aktivasyon geliştirdiğini görecek.

Geçen yılki Make Your Mark dış görünüş yarışmasının üzerine, hayranlara bu yılki arabaya yaratıcı dokunuşlarını katabilecekleri yeni ve daha da heyecan verici fırsatlar sunmaktan, sanat ve moda alanında aynı zamanda özel ürünlerle sonuçlanacak çarpıcı işbirliklerine kadar, dünya çapında çok sayıda kişisel etkinlikten, taraftarlara, takımın F1’deki yirmi yılını kapsayan benzersiz hatıra parçalarını edinme şansı vermeye kadar, Forever Rebl, Takımın sadıklarını kutlamaların tam merkezine koyacak.

Ve bu ruhu akılda tutarak, hayranlar bugünkü 2024 Sezon Lansmanına sıkı bir şekilde odaklanmıştı. Geçen yıl The Paddock aracılığıyla takımın taraftarları lansmanı sosyal kanallarında sanal olarak sunma şansı sunuldu, ancak bu yıl dönüm noktası niteliğindeki RB20’nin lansmanı için Red Bull Teknoloji Kampüsü’nden bir grup şanslı hayrana lansmana katılma fırsatı verildi.

350’den fazla taraftar, Takım ortakları ve medya mensubu, RB20’yi yarış dünyasına davet etmek için son teknoloji ürünü, özel yapım bir set hazırladı. Törene 13 kez Grand Prix galibi ve eski Red Bull Racing yıldızı David Coulthard ev sahipliği yaptı; törene sunucu Derin Adetosye, Takım Patronu ve CEO Christian Horner, üç kez Dünya Şampiyonu Max Verstappen, altı kez yarış galibi ve 2023 ikincisi Sergio ‘Checo Perez ve Red Bull Academy Program pilotları Emely de Heus ve Hamda Al Qubaisi katıldılar. Grup, takımın görkemli geçmişini aktaran ve çifte şampiyonluk savunucusu kadro için geleceğe heyecan verici bir atılım başlatan bir gösteri sunmak için bir araya geldi.

RB20’yi tanıtan Takım Direktörü ve CEO’su Christian Horner şunları söyledi: “Bu, Takım tarihinde çok önemli bir yıl. Geçtiğimiz 20 yılda Red Bull, Formula 1’in havasını değiştirmeyi başardı ve bunu, işleri farklı yapmaya kararlı olarak, daha sıkı oynamaya ve daha da sıkı yarışmaya kararlı olarak ve tamamen en zirve için yarışmaya odaklanarak başardı. Bunu birçok kez yapabilecek kadar şanslıydık ve bugüne kadar yedi Sürücüler şampiyonluğu, altı takımlar şampiyonası galibiyeti ve 113 yarış zaferi, Red Bull’un takıma yönelik vizyonunun başarısını gösteriyor. Bu hikâyenin son bölümü bugün RB20 ile başlıyor. Heyecan verici ve son derece rekabetçi bir sezon olacak ancak geçen sene gördüğümüz gibi, bu takım gücünün zirvesinde çalışan bir takım ve Max ve Checo’da her pistte, her koşulda performans gösterebilecek iki sürücümüz var. Geçtiğimiz 20 yılda olduğu gibi podyumlar, galibiyetler ve daha fazla şampiyonluk için yarışabileceğimize inanıyorum” | RedBull, 16 Şubat 2024 : 11.00

Son 70 haber

Yorum yaz

Arşiv

Go To Top