”Hayalim F1’i getirmekti”

Otomobil sporlarında ülkemizin en eski ve periyodik tek dergisi olan Ralli Dünyası’nın adeta şampiyonlar geçidi olarak çıkan 260 sayfalık 250’nci sayısında röportajı yayınlanan federasyonun efsane başkanı Mümtaz Tahincioğlu, 2,5 yıllık yönetimi sırasında bilinmeyen pek çok ayrıntıyı ilk kez seslendirdi. Hayali olan F1’i ülkemize getirmeyi başardığının altını çizen Tahincioğlu, F1’in efsane patronu Ecclestone ile dünyanın en ucuz anlaşmasını yaptıklarını savundu. Yönetimden ayrılması ile ilgili olarak da derginin sorularını içtenlikle yanıtlayan Tahincioğlu, ”Çalmadan bizi suçladılar. Mümtaz Tahincioğlu’nun paraya ihtiyacı var mı ki çalsın” dedi. Tahincioğlu, ”Bütün her şey alma çalma değil, usulsüzlük. Türkçesi budur sanırım. Her yerde kural usulsüzlüğü vardır” diyerek kendisini savundu.

İstanbul Park’a iddia edilenin aksine 140 milyon dolar harcandığını açıklayan Mümtaz Tahincioğlu, ”Başarılara rağmen insanları tatmin edemiyorsan, halen insanlar konuşuyorsa, demek ki fazla kalmayacaksın. Çünkü başlarlar ondan sonra küfürler etmeye. Küfürden ötesi olduk, bize karşı davalar açıldı” diye konuştu. 2,5 yıllık başkanlığı döneminde yaptıkları kadar yapamadıklarını da içtenlikle anlatan Mümtaz Tahincioğlu’nun bir döneme ışık tutan açıklamaları sadece Ralli Dünyası Dergisi’nin 250’nci sayısında okuyabilirsiniz. Dergiye şimdi abone olmakla Mümtaz Tahincioğlu’nun yanısıra çoğu şampiyon 39 röportajı daha da soluksuz okuyabileceksiniz. Ulusal kargo şirketleri vasıtası ile ülkenin dört bir yanındaki abonelerine gönderilen Ralli Dünyası’nın tutkulu okuyucuları arasında yer almak için siz de hemen şimdi abone olabilirsiniz. Bilgi almak için burayı tıklayabilir veya 0533 4918945 numaralı whatsapp hattından mesaj gönderebilirsiniz. | 13 Temmuz 2022 : 16.45

Ralli Dünyası Dergisi’nin bayram haftası abone olacaklara sürprizi var. Dergiye bu hafta abone olacak 21 şanslı okuyucuya derginin 250’nci sayısını özel cilt bezli kaplı ‘limited edition’ serisi hediye edilecek. Siz de kütüphanenizde uzun yıllar saklamak isteyeceğiniz limited edition serisi 250’nci sayı hediyeli abonelik için acele edin.  

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top