Murat Taşlıdağ sorularınızı yanıtlıyor!

Ülkemizde offroada araç hazırlama konusunda uzman sayısı çok fazla yok. Özellikle Jeep’lere olan özel ilgisi ve hayata geçirdiği harika projelerdeki başarısı nedeniyle adı ‘jeeplere fısıldayan adam’a çıkan başarılı offroadçu ve mekaniker Murat Taşlıdağ, ajans ve dergideki periyodik makalelerine ek olarak sizlerden gelecek sorulara da yanıtlar vermeye çalışacak. Birkaç ay önce evini ve garajını Bodrum’a taşıyarak radikal bir karar uygulayan Murat Taşlıdağ, kısa sürede yerleştiği ve alıştığı şehirde arazi araçlarına can vermeye başladı.

Şehrin Konacık mevkiinde faaliyete geçirdiği garajında bir yandan cadde araçlarına mekanik destek verirken, diğer yandan da yurdun dört bir yanında bulup edindiği pert veya bakım gerektiren Jeep’leri sıfırlayarak yeni modunda garajından uğurluyor. Bir süredir TRT ekranlarında yayınlanan Offroad Günlüğü programına da içerik danışmanı ve olarak destek veren Murat Taşlıdağ, ajans ve dergideki yazılarıyla da geniş bir okur kitlesi edinmiş durumda.

Offroad ve arazi için araç hazırlama konusunda sizlerden gelen yoğun istekleri göz önüne bulundurarak, on elinde on marifet olmasının ötesinde zaman darlığı yaşamasına karşın, Başkan Jeep Murat Taşlıdağ ajans ve dergi okurlarından gelecek soruları en ince ayrıntısı ile yanıtlamaktan zevk alacağını söyledi. Siz de, offrad veya arazi aracı konusunda aklınıza takılan her türlü soruyu ajans ve dergi kanalıyla Murat Taşlıdağ’a yöneltebilirsiniz. Sorularınız ve Taşlıdağ’ın vereceği yanıtlar, öncelikle ajansta peyderpey, ardından da dergide toplu halde yayınlanacak. Sorularınız için; editor@ralliajansi.net adresini kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi sahibi olmak için, 0533 4918945 numaralı whatsapp hattından bize 7/24 ulaşabilirsiniz. | 1 Nisan 2020 : 22.20

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top