Bu yıl Trans Anatolia çok güzel olacak!

24-31 Ağustos tarihleri arasında Abant-Göbeklitepe parkurunda gerçekleştirilecek olan Trans Anatolia Rally Raid yarışı için zaman azaldıkça için yapılan hazırlıklar da artıyor. Bu yıl FIA Cross Country Kupası’na resmen aday olarak gelecek yıllarda uluslararası arenada daha çok ses getirmesi beklenen Trans Anatolia için ağırlıklı olarak yurt içinden olmak üzere toplamda 90’ı bulması beklenen kayıtlar 15 Temmuz‘da kapanıyor.

Trans Anatolia Rally Raid maratonu için bu yıl ilk kez resmi acente olarak önemli bir misyon üstlenen AVC 4×4 Offroad Aksesuar şirketi, ağırlıklı olarak raid kategorisi için yarışa ciddi bir katılım sağlanmasına da aracılık ediyor. Türkiye Tiral Şampiyonu AVC Osmanlı takımının şampiyon pilotu Adnan Ofluoğlu ve kendisi de eşi ile birlikte bu yıl maratona katılacak olan ortağı Cüneyt Avdan acenta olarak maratona kayıtlarına aracılık ettikleri yeni ekiplere bilgi ve eğitim desteği ile malzeme tedariğinde avantaj sağlamalarının yanı sıra yıllara dayalı tecrübeleri ile yeni katılımcılara tecrübeleri de aktarıyorlar.

4×4 AVC Aksesuar şirketinin İMES’in D kapısının çaprazında bulunan yeni merkezi beş katlı plazası Trans Anatolia Rally Raid katılımcılarının sıkça uğradıkları bir merkez konumunda. Bugün ajans kamerası ile 4×4 AVC Aksesuar şirketinde yeni raidçilerinin bazılarını görüntülerken, Ralli Dünyası Dergisi için de kısa söyleşiler yaptık. ‘İgor’ lakaplı Lada Nava’ları ile İstanbullu Ergun-Ertuğ kardeşler (üstte), hisseliharikalar brandingli L200’ü ile Atilla (altta) ve instagram fenamoni ‘kertenkele’ Murat (sağda)  ile yaptığımız keyifli söyleşilerin tam metinleri 4×4 AVC Aksesuar şirketinin merkez plazasında çekilen fotoğrafları eşliğinde Ralli Dünyası Dergisi’nin aybaşında çıkacak yeni sayısında yayınlanacak.

Trans Anatolia organizatörü Burak Büyükpınar ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yarış öncesi yaptığımız detaylı bir röportajın hemen ardından yayınlanacak olan ‘sıfır km raidçilerin’ dergi için verdikleri keyifli sohbetlerin yanısıra AVC Aksesuar’un ortağı Cüneyt Avdan ve eşi ile yapılacak röportajı da bulabileceğiniz Ralli Dünyası Dergisi’nin yeni sayısını elinizden düşürmeyeceksiniz. Ralliden piste, tırmanmadan offroada, bajadan triale, sporun farklı disiplinlerinde yarış haber ve sonuçlarının yanı sıra keyifli röportajları da okuyabileceğiniz Ralli Dünyası tam 35 yıldır yayınlanıyor. Son 10 yıldır ulusal kargo şirketi kanalıyla abonelerine ulaştırılan dergi ayrıca AVC Akdesuar ve Etiler Çarşı durağında faaliyet gösteren Cengiz Öncül Büfe’de perakende olarak edinilebilir. Ralli Dünyası Dergisi’ne hemen şimdi abone olmak ve bilgi edinmek ise burayı tıklayabilirsiniz. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, İstanbul

24 Haziran 2019 : 21.33

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top