Armin Kremer Avustralya Rallisi’ne katılacak

Alman veteran rallici Armin Kremer, Kasım ayında yapılacak olan WRC’nin son ayağı Avustralya Rallisi’ne katılacak. 49 yaşındaki rallici, 15-18 Kasım tarihleri ​​arasında yapılacak olan Avustralya’da WRC2’de yarışmak üzere bir Skoda Fabia R5 kullanacak. Kremer, Ağustos ayında Almanya Rallisi’nde Toyota Yaris WRC sürmek için bir anlaşma üzerinde çalışıyordu, ancak bu konuda başarılı olamayınca, sezonun son rallisini hedef aldı. Avustralya’ya BRR takımı tarafından hazırlanan bir Fabia ile katılacak.

Kremer, “Marijan Griebel için toprak öncü ekibi olduğum ve Almanya Rallisi’nde çalıştığım zaman, bu sezon bir Dünya Şampiyonası’na katılmam gerektiğini biliyordum” dedi ve ekledi; “ancak, Büyük Britanya ve İspanya’daki ralliler zaten bildiğim yarışlar. Oysa bu kez özel bir şey olmalıydı, bu yüzden WRC’nin son yarışına gitmeye karar verdim çünkü FIA Asya-Pasifik Şampiyonasında geçirdiğim zamanlardan sadece Avustralya’da anılarım var.”

Avustralya Rallisi Kremer için yeni olacak ama ülkede rekabet etmenin iyi anılarına sahip. 2003 yılında Canberra Rallisi’nde Asya-Pasifik kategorisini kazandı; “Coffs Harbour çevresinde Gold Coast boyunca sahneler ve bana tamamen yeni olan Wedding Bells gibi ünlü etapları sabırsızlıkla bekliyorum. Ama, tabii ki, sadece sürmek için dünyanın dört bir yanına seyahat etmiyorum. Aksine, Avustralya’da WRC 2’de zafer için mücadele etmek istiyorum.” Kremer, 2015 ve 2016 yıllarında BRR ekibi ile düzenli bir şekilde WRC 2’de yarıştı ancak enson WRC katılımı Fiesta WRC ile 9’ncu bitirdiği 2017’deki Almanya rallisi idi. | Kaynak, wrc.com-Rallysport, 27 Eylül 2018 : 15.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top