Kajetanowicz; “Rzeszów’da savaşmaya hazırız!”

Son Avrupa Şampiyonu Polonyalı rallici Kajetan Kajetanowicz, Kıbrıs Rallisi’nden sonra ERC’de lider durumda bulunan Bruno Magalhães ile arasındaki farkı 7 puan kapattıktan sonra, şampiyonanın sıradaki yarışı olan ‘evinde’ yapılacak olan Rally Rzeszów’da mücadele etmeye hazır olduğunu söyledi. Kariyerinde iki Avrupa Şampiyonluğu bulunan Kajetanowicz, zorlu toprak rallideki kazadan sonra ralliye geri dönmüş ve bir seri etap galibiyeti kazanmıştı.

Kajetanowicz, “Kıbrıs Rum Kesimi’ndeki rallide özel etapları kazanıyorduk, hatta Pazar gününün genelinde en iyi zamanlar Lotus ralli takımına ait oldu”  dedi. Ve ekledi; “Sorunla karşılaştığımızda, o kadar kolay olmasa da asla vaz geçmediğimizi bir kez daha kanıtladık.  Nasser’dan (Al-Attiyah) çok şey öğrendim. Bu tür sürücülere daima minnettarım. Böyle tecrübeli ve hızlı sürücülere karşı yarıştığımızda, çok büyük bir tecrübe oluyor. Yedi sayı kazandık. En iyisini yaptıkları için takım üyelerinin çalışmalarından gurur duyuyorum. Şampiyonada lider ile aramızdaki farkı kapatıyoruz ve Rzeszów’da savaşmaya hazırız.”

Kopilotu Jarek Baran ise, “bizim için en zor ralli olduğunu söylemek oldukça önemsiz gibi görünüyor” dedi ve ekledi; “Bununla birlikte, muhtemelen başka zor olanları da olacak. Bugün kendine güven ve hız kazandığımız için çok mutluyum. Aracı gerçekten derin bir kuyudan çıkarmak için çok sıkı ve uzun saatler çalışan mekanikerlerimize teşekkürler. Onlara teşekkür ediyoruz ki, bu sene bütün savaşta çok önemli olan ve yedi puan kazandık. “

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top