İzmir Park Ülkü Yarış Pisti, Altınordu’yu ağırladı

151211-izmpark-altinordu

İzmir’in köklü futbol takımlarından olan Altınordu Futbol Eğitim Kulübü’nün (AFEK) her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerin bu ayki durağı, Türkiye’deki üç pistten biri olan İzmir Park Ülkü Yarış Pisti oldu. Birbirinden farklı spor faaliyetlerinin bir arada bulunduğu İzmir Park Ülkü Yarış Pisti’nde dopdolu bir gün geçiren Altınordulu gençler, Karting yarışları, masa tenisi, bilardo, sanal oyunlar, paintboll gibi birçok aktivitenin bir arada bulunduğu böyle bir spor kompleksine ilk kez geldiklerini, bundan sonraki süreçte de sık sık gelmek istediklerini söylediler.

İzmir Park’ta Altınordu’yu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirenev sahibiÜmit Ülkü ise şunları söyledi: “Altınordu, İzmir’in çok önemli bir değeri, sadece futbolcu yetiştirmekle kalmıyor aynı zamanda ideal birey yetiştirmede de önemli bir misyon üstleniyor. Bizler spora katkı sağlamak söz konusu olduğunda her zaman üzerimize düşen görevi yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Birçok spor dalıyla işbirliği içerisinde yapacağımız projelerin olduğuna inanıyorum. Bugün burada 60 gencimizi ağırladık. Bir gün boyunca burada birçok sportif aktiviteye katıldılar bizler de onların yaşadıkları buheyecana ortak olduk. Bütün gayretimizgençlerimizin otomobil sporlarını yakından tanıması, kendilerindeki cevheri keşfetmesi ve içlerinden ülkemizin gurur kaynağı sporcuların yetişebilmesi içindir.”

İzmir Park Ülkü Yarış Pisti Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirleri ağırlayabilecek kapasitededir” diyen Ülkü, “gerek yarış pistimiz ile gerek kapalı mekânlardaki oyun alanlarımızla gerekse pistimizde bulunan kafeteryamız ile her türlü ihtiyaca cevap verebilecek ekipman ve personele sahibiz” diye konuştu.

Yarış pistine ilk kez geldiğini söyleyen Altınordu takım kaptanı Hakan Kayalar ise, tıpkı futbol gibi otomobil sporlarının da iyi bir disiplin ve tam bir konsantre ile icra edildiğini, gençlerin bu davranışları küçük yaşlardan itibaren edinmelerinin çok önemli olduğunu belirtti. Altınordu Sosyal Etkinlikler Sorumlusu Elif Can ise, “İzmir’de spor faaliyetleri açısından böylesine elverişli bir mekânın olması ülkemiz ve İzmir halkı için büyük bir avantaj, gençleri daha önce birçok eğlence ve spor merkezlerine götürdük ancak İzmir Park Ülkü Yarış Pisti’nde yaşadıkları heyecan ve mutlulukları hiçbir yerde görmedim” dedi. Organizasyon, Altınordu adına ev sahibi Ümit Ülkü’ye forma hediye edilmesi ve yarışlarda ilk üçe giren gençlere kupa merasimi düzenlenmesinin ardından sona erdi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top