Rashid Al Ketbi, İstanbul’a rövanşa geliyor!

150720-rashid-ketbi

FIA’nın Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) takviminde yer vermediği diğer ralliler için düzenlediği ve 13 ayaktan oluşan Avrupa Ralli Trophy katılımcısı Birleşik Arap Emirlikleri’nden Rashid Al Ketbi, Bulgaristan’daki son yarışın rövanşını kupanın sıradaki randevusu olarak İstanbul’da yapılacak olan Boğaziçi Rallisi’nde almaya hazırlanıyor.

R5’i ile Bulgaristan’da 2’nci olan Rashid Al Ketbi, Bulgaristan’da verdiği demeçlerde, 25 yıldır toprak etaplarda tecrübesi olduğuna vurgu yaparak, Bulgar’ın asfalt etaplarında çok fazla risk almadığını ve asıl performansını “Türkiye’de büyük bir savaş olacak” dediği Boğaziçi Rallisi’ne sakladığını söyledi. Bulgaristan’da 2’nci olmaktan yana mutlu olduğunu da dile getiren Rashid Al Ketbi, Bulgaristan Rallisi’nin üst düzey ve ilginç bir yarış olduğunu belirtti ve ERT için Boğaziçi’ne odaklandığını sözlerine ekledi.

Avrupa Ralli Trophy, 8-9 Mayıs’ta Romanya’daki Arad Rally iler start aldı. 22-23 Mayıs’ta Çek Cumhuriyeti’ndeki Rally Cesky Krumlov, bir hafta sonra 29-30 Mayıs’ta Slovenya’daki Saturnus Rally, 4-6 Haziran’da yine Romanya’da yapılan Danube Delta Rally’nin ardından dün (19 Temmuz) Bulgaristan’da yapılan Rally Bulgaria ile beş ayağın tamamlandığı ERT’de, sıradaki yarış 25-26 Temmuz’daki Boğaziçi Rallisi.

30 Temmuz’da Portekiz’deki Rali Vinho Maderia, 4-6 Eylül’de Bulgaristan’da Rally Sliven, 10-12 Eylül’de İspanya’da Rally Princesa de Asturias,  18-20 Eylül’de Sırbistan’da Serbia Rally, 1-2 Ekim’de Hırvatistan’da Croatia Rally, 29-31 Ekim’de Almanya’da ADMV Lausitz Rallye ile devam edecek olan ERT, 5-7 Kasım’da Avusturya’da Rally Waldviertel ile sona erecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top