Şairoğlu; “Eosk, bir okuldur!”

141117-eosk-msairoglu

Ege Otomobil Sporları Kulübü’nde dört dönem (sekiz yıl) başkanlık yapan ve geçtiğimiz hafta gerçekleşen kulübün olağan genel kurulunda bu görevini yeni ve genç bir ekibe devreden Mustafa Şairoğlu, yılların suskunluğunu Ralli Dünyası Dergisi için bozdu! Başkanlığı döneminde yaptıkları, yapmak isteyip te yapamadıkları ve kulübün geleceği üzerine kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Şairoğlu, “Eosk’un bir okul olduğuna” vurgu yaptı ve görevi yeni başkana göz arkada kalmadan devretttiğini söyledi.

Mustafa Şairoğlu, bir İzmirli ve Eosk üyesi olarak, bugünden sonra da kulübün ihtiyaç duyduğu her anda ve görevde hazır olacağını ve dört dönem kendisi ile özdeşleşen kulübün daha da iyi günlerde başarılı organizasyonlar gerçekleştirmesi için kendi üzerine düşen paydayı üstlenmekten kaçınmayacağını dile getirdi ve yeni yönetimden de kulübün demokrat, çok sesli ve başarılı yapısını korumalarını istedi.

Mustafa Şairoğlu, borçsuz ve malzemeli olarak devrettiği kulüp başkanlığından sonra, bu görevi sırasında az da olsa ihmal ettiğini düşündüğü işine ve ailesine daha fazla zaman ayıracağını, ama kulüp ortamından da kopamayacağını ifade ederek, Eosk’un diğer kulüplerden ayırt edici özelliklerinden biri olarak ta sıcak ve samimi bir lokale sahip olmasını gösterdi.

Mustafa Şairoğlu, dört dönem içerisinde en çok son iki dönemde rahat bir başkanlık dönemi yaşadığını, kendisi tersini yaşamış olmasına karşın bu görevi yeni başkana bizzat ve artı imkanlarla devrettiğini dile getirdi. Mustafa Şairoğlu’nun röportajı Ralli Dünyası Dergisi’nin yeni sayısında yayınlanacak.

Aydın Hoşgör | İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top