Süper B daha sofistike

Skoda, D segmentinde yer alan amiral gemisi modelinin Superb’in yeni neslini dünya prömiyeriyle tanıttı. Skoda Superb’in dördüncü nesli, daha sofistike bir tasarım, daha fazla genişlik, daha fazla konfor ve en yeni teknolojilerle iddiasını daha ileriye taşıdı. Yeni Skoda Superb, mevcut nesilde olduğu gibi sedan ve Combi station wagon versiyonlarıyla tercih edilebilecek.

Skoda Superb’in dünya lansmanında değerlendirmeler yapan Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, “Türkiye’de tüm nesilleriyle büyük beğeni kazanmış Superb’in yeni nesli markamızın gerçek anlamda amiral gemisi olarak Skoda’yı ileriye taşıyacak. Haziran ayından itibaren biz de yeni nesil Superb’i Türk kullanıcılarıyla buluşturmak üzere hazırlıklarımızı yapıyoruz. 2015’te satışa sunulan üçüncü nesliyle 55 binin üzerinde satış rakamı elde ettik. O yıldan bu yana markamızın ülkemizde sattığı her 4 araçtan biri Superb modeli oldu. Biz Türkiye olarak Superb sedanın en büyük pazarı olmaya devam edeceğiz. Global olarak satılan yeni nesil sedan araçların % 50’si ülkemizde satılacak. Yeni Superb sedan segmentinde payını artırarak daha iddialı bir modelimiz olacak” dedi.

İlk kez 2001 yılında tanıtılan ve şu ana kadar 1.6 milyondan fazla satış rakamı elde eden Superb, aynı zamanda yirmi yılı aşkın bir süre boyunca çok sayıda uluslararası ödülün de sahibi oldu. 2001 ve 2008 yılları arasında toplam 137 bin adet birinci nesil Superb satışı gerçekleştirilirken, ikinci nesil model 2008’den 2015’e kadar toplam 618 bin adet satış rakamı elde etti. Üçüncü nesil Superb ise 2015 yılında tanıtıldı ve bugüne kadar toplam 845 binin üzerinde satış gerçekleştirildi. Otoajansı’nın haberinin devamı ve fotoğrafları için haberin fotoğrafını veya burayı tıklayın | 4 Kasım 2023 : 06.30

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top