Başkan bizzat aradı…

Tosfed Başkanı Eren Üçlertoprağı az önce bizzat aradı.Öncelikle, hızlı dönüşünden dolayı teşekkür ederim. Yaklaşık 15 dakika görüştük telefondan. Kendisi açıklamalarında samimi idi… İçindekileri direk söyledi, kaçınmadan, çekinmeden…

“Ben görev için buradayım, hizmet için. Adı geçen arkadaş 5 yıl önce bize baş vurduğunda çeşitli seçenekler sunduk. Yaklaşım göstermedi. Yarışmak istediği Kategori’de haksız rekabete neden oluyor, K3 bu yüzden o araçlara açık değil. Ben dahil teknik kurul kararımızdır. Kurallara uyduğu sürece istediği kategoride de yarışabilir. Görevimiz sporu hakça yönetmemizdir. Bu böyle sürecek…”

Başkan’ımız yıllar önce Avitaş’a 5 adet Control satın almayı önermiş. Federasyon bünyesinde sporcu yetiştirmek üzere. Fiyatta da indirim. Fakat anlaşamamışlar. Bu gün 12 sponsorumuz var, yarın 13. büyük bir sponsor daha bize katılacak diyor Başkan. Serkan Yazıcı geldiğinde kasada 15 bin TL, hesaplarda $ 850.000 borç vardı diyor. Bu günlere çalışarak geldik, diye ilâve ediyor. Yaptığı işten emin konuşuyor.

Bu arada, bir yazısından dolayı da Can Ünlü’yü mahkemeye vermiş, Başkan. Çizgiyi aşmıştı diyor.  Yazar arkadaş daha önceleri telefon açıp defalarca özür dilemiş biridir. Ama bu gün ağır itham yüzünden iş işten geçmiştir…

Sayın okuyucularım. Bu önemli görüşmeyi sizlerle paylaşmayı önemsiyorum. Sonuçta bu spor bizim, bu vatan hepimizin. Saygı ve sevgilerimle.

Nurican Hızır 24/03/2023 12:12

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top