UFO ile karşılaşmaya hazır mıyız?..

Hız yapan her şey HIZ&ART’ı ilgilendirir… Formula’dan Drag’a, svaş uçağından jete, gördüğüm en hızlı cisim UFO’lar olmuştur. 1995’te sakin bir yaz gecesi, çatıda uyuklarken yanımdan geçen acaip hızlı ve sessiz bir uçan cisimle hayata gözlerimi açtım!.. Neydi bu?.. İşim gereği, en hızlı araçları gördüm, yaşadım. Yâni hissettim. Bu onlardan biri değildi. Çünkü, tahriksiz havayı yırtarak geçen bir kütleydi. Kendimce işin peşine düştüm. Bu işe kafa yordukça, 2000 yılında aradaki mesafeyi 50-100 metreye kadar düşürdüm. Annem ve eşim buz kesip izlediler. İnip muhatap olmadılar. Fakat beyin frekanslarımı takip edip beni kolayca buldular. (Trakya karayolu Mimar Sinan Köprüsü) Bunun dışında da çok tecrübe yaşadık. Sizi sıkmamak için yazmıyorum. Sondan bir önce Bodrum’da göründüler İzmir’de felâket oldu. Ve son olarak da K.Maraş faciası ile tekrar gündeme geldiler. Amerika, Romanya’yı baz almıyorum. Depremden 17 saniye önce görüldüler. Görüntü kaydı var. Sonra da asrın faciası oldu. Ben bu işte bir bağ görüyorum. Tesadüf olamaz… 99 İstanbul depreminde de vardı bu tür bağlar. Uzatmak istemiyorum. HAARP’a falan da inanmıyorum. Adamlar (ABD) istese önce Rusları, Kuzey Kore’yi veya Çin’in sanayi bölgesini sallardı, yıkardı. Fabrikası dahi sayılı olan Maraş’ı değil.

Gelelim bu işin geçmişine. 1954’te ABD ile görüşen UFO’lular, karşılıklı olarak anlaşıp dünyaya yerleşmişler bile… Ücra bir bölgede mağarada yaşam sürmüşler, asker kontrolünde. Sonra iş kontrolden çıktı diyor torun Trouman. Ve ordu o mağarayı bombalamış. Bir devlet başkanının torunu bunu diyen. Ardından gelelim, orduda görevi “ufo işlerini savsaklamak” olan Richard Doothy’e. Emekli olunca ilk kez konuşuyor ve… Bizim devletin ufolarla bağı vardı… diyor açıkça. Alaska’da sıkça görülen, denizden çıkan ufolar da bu denkleme dahil mi bilmiyorum?..

Konu gelip dayanıyor UFO’ların dünyadan ne istediğine?.. Tahlillerim sonucu, bunlar iki tür. Gri 2 metre olanlar ve Peygamber Devesi başlı olanlar. Develer tehlikeli imiş. Griler ise ırklarını dünya ile entegre etmeye uğraşıyor. Bu şartlara uygun çocuk yapma peşindeler. Dünyadan 100’e yakın kadın kaçırıp, ceninlerini alıp geri bırakmışlar. Aradan geçen 70 yıl zarfında bir ilerleme kaydetmiş görünüyorlar. Artık insan benzeri uzaylılar veya Zeta’lar var, görüldüler.

Depremler ile ne âlâkaları var?.. İşte bu bağıntıyı kuramadım. Madem bizden zeki ve ileriler, niye bu felâketi önceden haber vermiyorlar?.. İnsanları kazanabilirler bu yolla. Haa bilerek yapıyorlarsa onu bilemem… Yakın tarihte, içindeki şaibeli bir kişi ve valizinden kurtulmak için yolcu uçağı düşürülmelerine çok şahit olduk. Atalarımızın dediği gibi; Kurunun yanında yaş da yanmasın?.. Bu gün böyle işte. Geveze bir günümdeyim. En azından tahlillerimi aktardım. Gönlüm rahat. Hoşça kalın.

Nurican Hızır 19/02/2023 13:35

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top