Yıldız ışıltısı var

Büyük gazeteler yüzlerce kişi çalıştıran okullar gibiydi… Ben de oralardan mezun olmuş sayılırım. Yaş da 65’i geçti, artık birisine bakınca anlıyoruz.Kumaş iyi mi, kötü mü diye?.. Online beraber çalıştığım F1 Editörü Sinem Hoşgör‘den bahsediyorum. Zaman zaman görüşüyorduk ama, iş ortamı olunca hep mesafeliydik. Tanıma fırsatım olmamıştı maalesef. Bu bayram bir araya geldik. Yakından tanıma şansım oldu. Sinem‘de “Yıldız Işıltısı” var. Binlerce kişiyle çalıştım. Bu cümleyi hiç kullanmamıştım. Ama ışıltı var. 24 yaşı içinde hızla ilerleyen Sinem müthiş bir pozitif enerji yayıyor. Zaten Başak Burcu olduğu için her adımı ölçülü. Güzel olan, yükseleni Yay olması. Ele avuca sığmayan yanları var. Bir anda havaya girip bu etkisini yaşatıyor. Ay Burcu ise Akrep. Etkileyici bakış ve gözler de bu burca ait. Anlayacağınız çok ideal burç karışımına sahip. Radyo TV ve Grafik ana dallarında iki diplomaya sahip. Ege’de Reklâmcılık okuyup 3. diplomayı alacak. Ben çok donanımlı buldum. Gıyabınızda kutluyorum.

Hayattan beklentin ne? diye sordum. Huzur bulacağım, ait olduğum yeri bulup yerleşmek. İtalya’da tasarım alanında yüksek lisans okumak. Bir ajansta işe başlayıp yükseldikten sonra baba işini de büyütebilirim.

Ailen medyacı olmasa Formula yazar mıydın? Sanmıyorum. Burada aile etkisi var. Ben tek takım ve pilota bağlı kalarak izlemiyorum. Sportif kişiliklere çok önem veririm. Şu an Leclerc/Ferrari takımını tutuyorum. Sanırım bu İtalya sevgisi ve doğasından dolayı. Arkadaşlarım gibi Amerikadan çok isteğim İtalya. Avusturya GP sonrası İtalya ve Ferrari’yi bir kez daha sorguladım.

Bir yarışçı ile evlenir misin? Kafa olarak anlaşıyorsam neden olmasın? Böyle bir kişinin bir de avantajı var. “Gel beraber yarışalım” derse ona katılmayı düşünebilirim. Ama kesin konuşamam.

Hâyâlin nedir? Çocukken ressam olmaktı. Sonra moda tasarımcısı. İç mimar da dedim. Ama şimdi grafik tasarımcısı olarak hayat devam etmek istiyorum.

İş arkadaşın, abin ve meslektaşın olarak sana arzu ettiğin gibi bir yaşam diliyorum. Umarım her şey istediğin gibi olur. Bu konuda destek göreceğinden emin ol. Başarılar ve bol şans.

Nurican Hızır 13 Temmuz 2022 16:16

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top