Takımlar 1’ncisi Ixco Racing

Ixco Racing 2850 km’lik maratonda takımlar kupasını kazanmış olmanın coşkusunu yaşıyor. İstanbullu sporcu Doktor Hüseyin Kurt’un kurduğu ve aktif sporcusu olduğu Ixco Racing, katıldığı ilk yarış olan yedi günlük maratonda rakipleri arasından sıyrılarak eve kupa ile dönmeyi başarmanın coşkusunu yaşadı.

İstanbul’da Dolmabahçe’den start alarak yedi günde 2850 km’lik parkurda yaşanan ve 22 Ağustos cumartesi günü Şile’de sona eren maratonun en az parkurdaki rekabet kadar renkli geçen kupa töreninde dört takımın mücadele ettiği takımlar kupasının anonsuna sıra geldiğinde soluklar kesildi.

Zorlu rekabet sergileyen Ixco Racing 1’nci olarak kürsü için anons edildiğinde, takım direktörü Cüneyt Avdan ve  takımın tüm sporcuları Hüseyin Kurt-Özaydın Dölek, Nijad Novruzov-Hasan Şener, Nurullah Ateş-Şevval Ateş, Mehmet Tüfekçioğlu-Cenk Dülgeroğlu ve Ahmet Bağce-Mert Tepe sahneye davet edildiler.

Maratondaki diğer sporcuların katıldıkları finiş ve kupa seremonisinde, kürsüye çıkan Ixco Racing takım sporcuları arasında Nurullah Ateş’e farklı bir ilgi gösterildi ve daha çok alkış aldı. Kızı Şevval ile yarışan Nurullah Ateş, Suzuki’si ile yarışın beşinci günü takla atarak yarış dışı kalmış ve ardından teşhis ve tedavi için Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Çekilen röntgenler sonrası tedavisine İstanbul’da devam edilmesi için taburcu edilen Nurullah, maratonun finiş törenine katılarak takım arkadaşlarının başarılarına destek verdi. Takımlar kupasını kazandıkları açıklandığında buna en çok sevinen de Nurullah’tan başkası değildi, alkışlar altında geldiği kürsüde Ixco Racing’in henüz ilk yılında şampiyonluk kupası kaldırdı takımın coşkusuna ortak oldu. | 23 Ağustos 2020 : 11.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top