Herşeyden önce sağlık

Ankara Offroad Kulübü (Andoff) Başkanı Muharrem Çelik, Corona salgını nedeniyle yaşanmakta olan kısıtlamalar kalktığı anda ilk olarak kulüp üyelerine aileleri ile birlikte yemek vermeyi düşünüyor. Son günlerde özellikle hafta sonları uygulanan kısıtlamalar nedeniyle mecburen evde olduklarını dile getiren Muharrem Çelik, önce iki gün, sonrasında dört gün ve bu hafta da üç gün olmak üzere uygulanan sokağa çıkma yasaklarına karşı ”çok şükür sağlığımız yerinde, moralimizi de yüksek tutup bu illetten bir an önce memleket olarak kurtulmak için kendi çapımızda mücadele veriyoruz” dedi.

Hafta içi günlerde iş güç ile uğraştıklarını, evde kaldıkları zamanda sosyal medya ve tv vs. ile ilgilendiğini ifade eden Muharrem Çelik, ”tabii ki kendi branşım olan offroad, kamp ve kulüp olarak yaptığımız sosyal aktiviteleri, arkadaşlarımızı ve dostlarımızı özledim. İster istemez bir araya gelemiyoruz” diye konuştu.

Başkan Muharrem Çelik, ”kısıtlamalar kalktığında ilk olarak dostlarla bir araya gelerek kulüp olarak güzel bir ailece yemek yapmayı düşünüyorum” dedi ve ekledi; ”birlik beraberliğe çok ihtiyacımız olduğu bu günleri telafi etmek istiyorum”. Daha önceki bir  röportajında söylediği ”bu iş uzarsa bu sene biter’‘ sözünü anımsatan Muharrem Çelik, sözlerini ”aynen öyle oldu. Yapacak bir şey yok. Sağlık herşeyden önde gelir. Onun için de yapacak bir şey yok. Herşeyden önce sağlık” diye tamamladı. / 2 Mayıs 2020 : 22.57

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top