Kırcaali’de ilk günün ardından

Kardjali’de (Kırcıali) yapılmakta olan Balkan Kupası’nın sezonun ilk yarışında Türk ekipleri arasında Trakoff ekibi Barış Tunca-Birol Serbest, expert prototip kategorisinde Jeep Cheetokee’leri ile ve 21 dakika 24 saniyelik toplam zamanları ile çoğunluğu Yunanlı 14 ekibi önünde ilk günü 1’nci sırada kapadılar. Podyumun diğer basamaklarını Yunanlı ekipler paylaşırlarken, Detoro I Was ile Burak Ayvaz-Semih Noyan ikilisi 2 saat 32 dakika 51 saniye toplam zamanlarıyla ilk günü 6’ncı sırada bitirdi. Kutup Ayısı adlı Toyota’sı ile ve 3.12.57’lik toplam zamanıyla AVC pilotu Adnan Ofluoğlu patlak lastiğe rağmen ilk günü 8’nci sırada kapadılar..

21 Ekihin yarıştığı Expert Modifiye kategorisinde ise Burak Ahmet Çepni-Vedat Bozan ikilisi Toyota Hillux’ları ile ve 1.41.40’lık toplam zamanlarıyla ilk gün sonunda 6’ncı; Jeep Cherpkee’leri ile Tolga Yılmaz-Ejder Erişti 2.48.38’lik zamanlarıyla 7’nci sırada bitirirlerken, Detoro ile kategorinin iddialı ismi olan Tarık Gökbay-Bülent Gültekin günün başında yaşadıkları zaman kaybıyla; Suzuki Jimmy ile yarışan baba oğul Kaan Sayın-Okan Sayın ikilisi ilk günü tamamlayamadılar.

24 ekibin mücadele ettikleri Rally Offroad kategorisinde Mehmet Becce’nın hazırladığı Suzuki Grand Vitara’la ile Mehmet Tüfekçioglu-Tutana Bayar ikilisi 1.48.21’lik toplam zamanlarıyla 7’nci bitirdi. Benzer bir başka Vitara ile Cenk Gürpınar-Osman Metin ikilisi ve Denizlili Yaprak Özgür, Land Rover Freelander’i ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle mücadelelerine ikinci gün devam edecekler. Kardjali’deki zorlu yarış pazar günü tamamlanacak. | 16 Mart 2018 : 09.00

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Kardjali (Kırcıali)

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top