2015 Ege Kupası Galası yapıldı

IMG_2710

2015 Ege Kupası ödülleri sahiplerini buldu. Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenen ödül töreninde, hem Ege Kupası ve hem de yine kulübün düzenlediği Karşıyaka Slalom Kupası’nda podyum yapan sporcular alkışlar eşliğinde kupalarını teslim aldılar. Slalom Kupası’nın ana sponsoru, kulübün diğer yarışlarının da destekçişi olan Karşıyaka Belediyesi’nin Çarşı Kültür Merkezi tiyatro salonunda düzenlenen gece, hafta içi İzmir trafiğindeki yaşanan sıkışıklık nedeni ile planlanandan bir saat geç başladı. Karşıyaka Belediye Başkanı’nın belediye müdürleri ile toplantıda olması nedeniyle katılmadığı gecede, belediyeyi Spor İşleri Müdürü Gürcan Aşkın, temsil etti.

Muhammed Ali Ülkü

Ömer Yüce-Muhammed Ali Ülkü

EOSK Başkanı Ömer Yüce’nin açış konuşması ile başlayan gecede önce kulübün kupalarında destek veren firmalara plaket takdim edildi. Ülkü Motorspor Kulübü adına Muhammed Ali Ülkü,  Ege Rallisi konaklama sponsoru Ramada Encore İzmir Hotel Genel Müdürü Güner Güney ve araç sponsoru Avis İzmir Bölge Müdürü Hakkı Oran adına Bölge Müdürlüğü’nden Çınar Şatıroğlu plaketleri teslim aldılar. Ardından Karşıyaka Otoslalom Kupası podyumunda yer alan sporcular sahneye davet edildiler. Bayanlarda Serpil Korubeyi, Aslı Özcan ve Fatoş Nazik, baylarda ise Mehmet Canseven, Yakup Topgül ve Sinan Özdil kupalarını gururla kaldırdılar.

IMG_2701

Ege Kupası K2 podyumu

Ardından 2015 Ege Kupası’nın kupalarına geçildi. Kulübün yarışları olan Ege Rallisi, Karşıyaka Tırmanma ve Orhangazi Otokros yarışlarından kazanılan puanlarla belirlenen klasmanlarda, bayanlarda Yonca Güngör’ün ardından K2’de Burak Güngör-Engin Uslu 1’ncilik, ardından da Yonca Güngör-Süleyman Terzioğlu 2’ncilik, Hüseyin Teloğlu-Erdal Oral 3’ncülük kupalarını yine EOSK Başkanı Ömer Yüce’den teslim aldılar. Kategori 1’de ise, 1’ncilik kupası Sinan Özdil-Cihan Sapmaz, 2’ncilik kupası Mehmet Canseven-Özgün Çakar, 3’ncülük kupası Can Çakar-Ercan Dinamit’e verildi. Süper Kategoride Ayhan Germirli-Mustafa Nazik 1’ncilik kupalarını alırlarken, 2’ncilik kupalarıı Murat Soyçopur-Can Hergüner ikilisi törende hazır olmadıkları için kendilerine teslim edilmek üzere bekletildi, 3’ncülük kupalarını ise Osman Karaosman hem pilot olarak ve hem de törene katılmayan kopilotu eşi Türkan Karaosman‘nun kupasını birlikte teslim aldı.

Gecenin son kupaları, genel klasman ilk 3’ü içindi ve önce 3’ncü olan Ayhan Germirli-Özgün Çakar, ardından 2’nci olan Mehmet Canseven-Mustafa Nazik, son olarak ta ‘şampiyon’ Sinan Özdil-Cihan Sapmaz kupalarını alışlar eşliğinde aldılar. Gece, kupa alan tüm sporcuların sahnede hep birlikte aile fotoğrafı çektirmeleri ile sona erdi ve herkes, 2016 Ege Kupası’nda buluşmak dileği ile ve kupalarıyla salondan ayrıldılar.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top