RallyXonICE şampiyonu Kevin Eriksson

Kevin

Super Car Lites otomobillerinin kar-buz rallikros şampiyonası olan RallyXonICE şampiyonasının 4’ncü ve son yarışı İsveç’in Are pistinde yapıldı. Final yarışında Kevin Eriksson ve Alexander Westlund arasında geçen amasız mücadele şampiyonanın son yarışında final turuna kadar devam etti.

Joker turundan çıkan Westlund’a, son turunu atmakta olan ve tam gaz gelen Eriksson sağ yanından yaslandı ve virajı döndü. Aldığı darbe ile kar banketine girip çıkan ve ardından da yolun diğer tarafında kar bankerine çıkıp askıda kaldı.
Bu atak sonunda şampiyonluğa uzandı.Yarış sonunda babası Andreas’tan tepki alan Kevin, 4. yarışı ikici durumda tamamlarken, yarışın birincisi Bryntesson ve üçüncüsü de Göransson oldu.

SampiyonaSonucŞampiyona sıralaması ise Kevin Eriksson, Thomas Bryntesson ve Alexander Westlund şeklinde tamamlandı. Kenyalı Pilot Tejas Hirani ise tam bir hayal kırıklığı yaşayarak ve finallere katılmaya hak kazanamadı ve elendi. Avitas Motorsport tarafından tasarlanıp üretilen Türk Malı SuperCar Lites yarış otomobillerinin yarıştığı RallyXonICE Şampiyonasının geniş özetini en kısa sürede sizlerle paylaşıyor olacağız.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top