Flash | Yaşar Çevik adaylıktan çekildi

150609-yasar-cevik

Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü’nde (Andoff) genel kurula 48 saat kala süpriz gelişme! Seçime tek aday olarak girmesi beklenen kulüp sporcularından Yaşar Çevik, dün adaylıktan çekildiğini açıkladı. 2015 Sezonunu Ankara Offroad Kupası’nda 3’ncü olarak kapatan ve sezon kupasını 12 Şubat’ta düzenlenen Andoff Gala’sında Tosfed Başkanı Serkan Yazıcı’nın elinden alan Yaşar Çevik, aynı akşam kupasını almak üzere kürsüye çağrılırken davetliler önünde “Andoff’un yeni başkanı” olarak lanse edilmişti.

Yeni sezonda yarışmak için yeni araç alarak hazırlanma eşiğinde iken, kulüp başkanlığı için kendisine yapılan baskılara karşı duramayarak prensipte kabul eden ve bu amaçla yönetim ve denetim kurulları için asil ve yedek üye listelerini de hazırladığını ifade eden Yaşar Çevik’in, dün adaylıktan çekilme kararı vermesi herkese büyük bir sürpriz oldu. Üç gün önce, “Andoff”un Başkan adayı ‘Çevik’! “ manşetiyle haber olan Yaşar Çevik, son dakika geri çekilmesini kulübün eski bir yöneticisinin başkanlık için aday olması ile açıkladı. Yaşar Çevik, ajansa yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti;

“Genel kurula 2 gün kalaya kadar tek aday olarak ismim ön plana çıkartıldı. Öncelikle şahsımı başkan adayı olarak ön plana çıkartan Andoff yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyorum. Seçime 2 gün kala eski yönetici arkadaşlarımızdan bir isim beni aradı ve bu göreve kendisinin talip olduğunu söyledi ve gerekirse beraber yapmamız konusunda fikir alış verişinde bulundu.”

“Fakat aday listemdeki arkadaşlarımla daha önce aday çıkması durumunda hiç bir şekilde kendimizin aday olmayacağını, adaylıktan çekilerek yönetime talip olan adaya destek verme kararı almıştık ve bu doğrultuda Andoff birlik beraberliğini ve aile bütünlüğünü korumak anlamında genel kurulda aday olmama kararı aldık. Yeni yönetime her anlamda destek vererek onların yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.. Bizler de yolumuza işin sportif yönünde devam etmek için araç hazırlamaya başlayacağız.. Herkese saygılarımı sunarım..”

Andoff’un seçimli olağan genel kurulu 17 Şubat Çarşamba günü (yarın) kulübün Söğütözü’ndeki lokalinde yapılacak. Bir süre ara verdikten sonra ikinci kez başkanlığı üstlenen Muharrem Çelik‘in yeniden aday olmayacağını açıklaması ile birlikte, Yaşar Çevik’in genel kurula tek aday olarak girmesi bekleniyordu. Gelinen son durumda adaylıktan çekilen Yaşar Çevik, yenidne parkurlara hazırlanırken, kulüp başkanlığı için son dakika aday olacağını açıklayan ismin Şahin Demiray olduğu öğrenildi. Bugünkü yönetim kurulunda Çelik’in Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Şahin Demiray, kulübün en eski ve sevilen üyelerinden biri. Yakın çevresinde ‘ağa’ olarak ta anılan Şahin Demiray, kısa zaman öncesine kadar parkurlarda da yer almıştı.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top