Andoff’un başkan adayı; ‘Çevik’

IMG_6372

Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü, yönetim değişikliğine hazırlanıyor. Türkiye’de offroad branşının lider kulübü olan Andoff’ta, başkanlık görevini ikinci dönemdir sürdürmekte olan Muharrem Çelik ve ekibinin 17 Şubat’ta yapılacak olan genel kurulda yeniden görev üstlenmeyeceklerini açıklamalarından sonra, gözler yeni başkan adaylarına çevrilmişti. Ancak, geçen haftaya kadar kulüp başkanlığı için herhangi bir adayın ismi ön plana çıkmadı.

Her Çarşamba günü kulüp lokalinde bir araya gelerek gündemlerindeki konuları üyeleri ile paylaşan Andoff yönetimi, son Çarşamba toplantısında yeni yönetim için adaylar konusunda sonunda bir uzlaşı sağladı. 12 Şubat’ta yapılan 2015 Andoff Ödül Töreni’nde de, ‘yeni başkan adayı’ geceye katılanlara ilk kez Başkan Muharrem Çelik tarafından deklare edildi ve kulübün başarılı sporcularından Yaşar Çevik, sportif kariyerine ara verdiği yeni sezonda Andoff Başkanlığını üstlenecek isim olarak ilan edildi.

Ödül Töreni’nde çoğu kulüp üyesi davetlilere ‘yeni başkan’ olarak lanse edilmiş olsa da, Yaşar Çevik’in başkanlık görevi ancak 17’sindeki genel kuruldan sonra resmileşecek. Yaşar Çevik, Ralli Ajansı’nın sorularını yanıtlarken, “kendilerine tevdi edilen görevin hakkını vererek Andoff’u teslim aldıkları noktadan bir adım ötesine taşımak için çalışacaklarını” söyledi. Görevi devredecek olan yönetimin desteği ile genel kurulda başkanlığa aday olacak Yaşar Çevik’in karşısına ikinci bir adayın çıkması ise beklenmiyor. Çevik’in, yaptığı görüşmeler sonrası yönetim kurulunu belirlediği ve listede Güzel Koçak ile Salih Turan’ın isimleri geçtiği öğrenildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top