Flash; Metin Çeker’in başkanlığı sona erdi

140310-tosfed-flash

Ve, Türk Otomobil Sporları’nda bir dönem daha sona erdi; Federasyon Başkanı Metin Çeker’in cezası Tahkim Kurulu’nda da kabul edildi. Spor Genel Müdürlüğü Disiplin Kurulu’nca 24 ay hak mahrumiyeti cezası verilen Başkan Metin Çeker, cezanın kaldırılması için Tahkim Kurulu’na başvurmuştu. Tahkim Kurulu’nun kararı bugün belli oldu ve 18 ay hak mahrumiyeti cezası onaylanan Metin Çeker’in başkanlığı statü gereği  6 Ekim 2015 tarihinden (dün) itibaren filen sona erdi.

Bundan sonra ne olacak? Yine statü gereği, Federasyon Yönetim Kurulu, Tahkim Kurulu’nun kararı kendilerine tebliğ edildiği günün ertesinde olağan üstü toplanıp, Başkan hariç var olan yönetim kurulu ile olağanüstü genel kurul kararı alması gerekiyor. Federasyon ana statüsünde bu süreç 3 ay olarak yazılıyor olmasına karşın, ajansa ulaşan bilgilere göre, Spor Genel Müdürlüğü hukuk departmanı, olağanüstü genel kurulun 2 ay içerisinde yapılması gerektiği görüşünde. Diğer taraftan, yine statü gereği son genel kurulun delegasyon listesi, olağanüstü genel kurulda da aynen korunacak.

Gün içinde gelişmelerden haberdar olmak için, ajanstan ayrılmayın..

Son 70 haber

1 Yorum - “Flash; Metin Çeker’in başkanlığı sona erdi”

  1. İçinde Allah korkusu olan bir başkan lazım.mevcut yönetim içinden bir başkan seçilirse gene yerler.kitap uydururlar…o yüzden temiz mevcut yönetim dışından biri gelmesi lazım…seçmenler aynı hatayı 3ncü kez yaparsa müsta aktır.o yüzden eşit haksızlık yapmayan biri lazım mevcut kadrodakileride temizlemesi lazım.ver tazminatını yolla nerdeydi bu kadar yolsuzluk yapılırken bilmiyorlarmıydı.kimse durup dururken ceza vermezler…

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top