Delege listesine bir kez daha itiraz!

TOSFED-LOGO

Tosfed Genel Kurul Delegesi Satvet Çiftçi, 21 Aralık?ta yapılacak olan Mali Genel Kurul için ilan edilen geçici delege listesine bir kez daha itiraz etti. Çiftçi, itiraz dilekçesini hem Federasyona ve hem de Gençlik Spor Genel Müdürlüğü?ne iletti. Çiftçi, dilekçesine şu ifadelerle başladı;

?Federasyonum tarafından 21 Aralık tarihinde yapılması planlanan ve daha önce iptal edilen Mali Genel Kurul üye listesi ile ilgili olarak; bilindiği üzere Tahkim Kurulumuz tarafından iptal edilen Genel Kurul hazırlıkları sırasında Federasyonun resmi internet sitesinden, delege listesinde çok önemli rol oynayan ve lisans durumlarının control edilebileceği tek liste olan ?Üst Düzey Görevliler? listesi kaldırılmış ve yaklaşık 1 ay sonar tekrar ilan edilmiştir.?

Satvet Çiftçi, itiraz dilekçesinde daha sonar şöyle devam etti.; ?ilan edilen Mali Genel Kurul Üye listesinde bulunan aşağıdaki isimler,  federasyonun sezon başında ilan ettiği Üst Düzey Görevliler listesinde bulunmaktadır. Her ne kadar bu isimler şu anda yayında olan ?Üst Düzey Görevliler? listesinden çıkarılmış olmasına rağmen, hali hazırda 2014 yılı faal lisanslı üst düzey görevli oldukları sezon başında ilan edilmiştir.?

Çiftçi, dilekçesine bahsettiği listeyi eklerken, delegeleriklerine itiraz ettiği isimleri ise şöyle sıraladı; Hikmet Burhanoğlu, Samim Düzen, Aydın Güpgüpoğlu, Servet Gül ve Ahmet Demir.

Çiftçi, dilekçesini şu sözlerle tamamladı; ?6 Kasım 2014 tarihinde yapılması planlananve ?Faal Sporcular? ve ?Faal Üst Düzey Görevliler?in Üye listesinde bulunması nedeniyle Genel Müdürlüğünüz tarafından iptal edilen Genel Kurul sonrasında 21 Aralık 2014 tarihine alınan ve işlemlerine tamamiyle yeniden başlanan Genel Kurulun da üye listesinde?Faal Üst Düzey Görevliler? bulunmaktadır. Yukarıda belirtilen Faal Üst Düzey Görevlilerin, genel kurul üye iistesinden çıkarılması ve listenin yeniden düzenlenmesi hususunda gereğini arzederim.?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top