Erol Hülagü; ?Kartopu gibi büyür ve büyük Tosfed?i yaratırız?

Federasyon başkanlığına adaylığını açıklayan ilk isim olan Satvet Çiftçi?nin ekibinde ?pistlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi? olarak görev alacğı açıklanan Erol Hülagü, ?Büyük Tosfed?i yaratmak için çalışacağız? dedi. Hülagü, 1977 yılında ilk ralli kros yarışını yaptığı günden bu güne otomobil sporları adına çok şey yaşadığına işaret ederek, ?2007 yılından itibaren yaşadıklarımı dilerim bir daha yaşamam? dedi ve ekledi; ?Motor sporları olarak dibe çaktık, motor sporları popülerliğini yitirdiği gibi seyircinin, sporcunun ve sponsorun kaçtığı federasyon haline geldi.?

Hülagü, Satvet Çiftçi başkanlığındaki yönetim kurulu göreve gelirse ilk yapacağı işin kulüpler ile birlikte hareket etmek ve onlara sadece genel kurullarda hatırlanan kişiler olmadıklarını hissettirmek olacağını söyledi. Seyircileri arttırmak, yarışmak isteyenleri desteklemek, organizasyon yapmak isteyen kulüplere projeler hazırlayıp organizasyonlarında destek vermenin kuracağı pist komisyonunun ilk görevleri arasında olacağını ifade eden Erol Hülagü, sözlerini şöyle sürdürdü;

?Pistlerimizde yapılan tüm organizasyonlarda tanıtımından, organizasyonunun işleyişine kulüplerimizin yanında olacağız. Hem kulüplerimiz, hem sporcularımız hemde sponsorlar kazanacak, seyircimiz mutlu olurken federasyonumuzun marka değeri artacak. 7?den 70?e ne kadar çok kişiyi Tosfed ve kulüplerimizin organizasyonlarının içine dahil eder ve beklentilerini karşılarsak, çok kısa zamanda. Yakında açıklayacağımız projelerimizi kulüplerimiz ile gerçekleştirerek büyük Tosfed?i hep birlikte gerçekleştireceğiz.?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top