Adnan Ofluoğlu, herkesi T1’e çağırıyor!

2017 Türkiye Trial Takımlar Şampiyonu AVC Osmanlı’nın başarılı pilotu Adnan Ofluoğlu, bu sezon yeni bir takımlar şampiyonluğunu kaçırdıktan sonra şimdiden yeni sezon planlarına başladı. Geçtiğimiz sezonu Ralli Dünyası Dergisi okurları için genişçe bir şekilde özetleyen Adnan Ofluoğlu, bajada yarışacak olanları yeni sezonda araçlarını FIA T1 sınıfına uygun hazırlamalarını özellikle tavsiye ediyor.

FIA’nın özellikle Baja tarzı maraton yarışları için en üst düzey güvenlik kurallarının uygulandığı T1 sınıfında ülkemizdeki ilk ve tek araca sahip olan ve bu sayede Troia Baja yarışında 1’ncilik kupası kaldıran Adnan Ofluoğlu, geçtiğimiz sezonda ve özellikle Türkmenistan Desert yarışında yaşadıklarını ve de Trial’da şampiyonluğu nasıl kaçırdıklarını anlattığı özel röportajında, yeni sezon ile ilgili projelerinden de bahsetti.

Çok yoğun bir yarış sezonu geçirdiği bu yıl aynı zamanda ortağı olduğu AVC Aksesuar şirketinde de krize rağmen işleri büyüterek 5 katlı plazaya geçmenin telaşını yaşayan Adnan Ofluoğlu, 2019 sezonu için de Baja’lardan Trial’e, Desert’te kadar tüm kupa ve yarışlarda yer alacağını söyledi ve yeni boru şase aracının da yeni sezonda hazır olacağını sözlerine ekledi.

Adnan Ofluoğlu’nun geniş röportajının yanısıra diğer başkaca söyleşiler ve yarışlardan en detaylı haberlerin birbirinden renkli fotoğraflarla bezendiği Ralli Dünyası Dergisi’nin yeni sayısı önümüzdeki hafta başında çıkıyor. Ülkemizin en eski aylık tek dergisi olan Ralli Dünyası’nı okumak için sizde hemen şimdi abone olabilir ve ayrıntılı bilgi için burayı tıklayabilirsiniz. | 23 Ekim 2018 : 15.30

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top