2018 Pirelli takvimi ve Attempto Racing

Okuyucularımızın dikkatine.. / Ajansın güncel ve hızlı haber akışında yer almakta zorlanan birçok bülten veya anonsu, bundan böyle ‘incir çekirdeği’ başlığı altında birleştirerek ve gün içerisinde aynı sayfa altında yayınlamayı sürdüreceğiz. Bu sütun altındaki haberlerin ajansın yazı işleri dışında hazırlandığını bir kez daha okuyucularımızın dikkatine sunarız.

2018 Pirelli takvimi tanıtıldı

Çekimleri Tim Walker tarafından gerçekleştirilen 2018 Pirelli Takvimi New York’taki Manhattan Center’da tanıtıldı. Pirelli takviminin 45’inci edisyonunun çekimleri geçtiğimiz Mayıs ayında Londra’da İngiliz fotoğrafçı Tim Walker tarafından gerçekleştirildi. Ünlü fotoğrafçı, gösterişli setler ve romantik motiflerle yarattığı stilini uygulayarak İngiliz edebiyatının Alice Harikalar Diyarında adlı en bilinen klasik hikayelerinden birini yeniden ele aldı. Walker’ın ilham kaynağı fantastik hikaye kadar 1865 yılındaki ilk baskı için yazar Lewis Carroll’un çizimlerini bizzat emanet ettiği John Tenniel’ın illüstrasyonları oldu. Tim Walker’ın 2018 Pirelli Takviminde eşsiz bir Harikalar Diyarı yaratmak amacıyla bu illüstrasyonlar 20 farklı ve olağanüstü setten oluşan 28 kare haline geldi. Tim Walker takvim hakkında şunları söyledi: “Alice’in hikayesi birçok kez anlatıldı. Bense Lewis Caroll’un hayal gücünün derinlerine inmek istedim. Böylece hikayeyi en başından anlatabiliyorsunuz. Farklı ve orijinal bir açı bulmak istedim.”

Attempto Racing Vallelunga’da podyumda

Milli Sporcu Ayhancan Güven 11-12 Kasım tarihlerinde takımı Attempto Racing ile birlikte İtalya’nın Vallelunga pistindeydi. İtalya Endurans Şampiyonasının, 6 Ore Di Roma yarışında Ümit Ülkü ve Arkın Aka ile birlikte dönüşümlü olarak direksiyon başına geçtiler. Ayhancan Güven Cumartesi yapılan sıralama turlarında GT kategorisinin en hızlı zamanını yaparak pole pozisyonu takımına kazandırmış oldu. Pazar günü gerçekleşen yarışın toplam 2 saat 50 dakikasında direksiyon başında olan Güven, iki kez araç lastiğinin patlaması ile 4’ncülüğe kadar geriledi. Son 1 saatte yağmurun yağması ile kayganlaşan zeminde iyi bir performans sergileyerek rakiplerini geride bırakan Milli Sporcu, takımı ile birlikte birincilik kürsüsünde yerini aldı. | 14.11.2017 : 09.45

Son 70 haber

2 Yorum - “2018 Pirelli takvimi ve Attempto Racing”

  1. incirin lastikle bagıntısını kuramadım da

Yoruma kapalı

Go To Top