SüperCar Lites’te Raymond’dan çifte zafer

SuperCar Lites yarış otomobillerinin, 2017 Amerika Rallikros Şampiyonasındaki 3 ve 4’ncü yarışı Connecticut eyaletinin Thompson yarış pistinde düzenlendi. Avitaş Motorsport tarafından İstanbul’da tasarlanıp üretilen 4WD ve 310 beygir gücündeki safkan rallikros otomobillerinin mücadelesinde Fransız Raymond, taklalı biten Kentucky yarışından sonra hatasız bir hafta sonu ile her iki yarışı da birinci bitirmeyi başardı.

Amerikalı ve Avrupalı pilot ve takımların kıyasıya mücadele ettiği yarışlarda, Amerikalı pilotlar ancak 2’nci ve 3’ncü olmayı başarabildiler. 3’ncü yarışın final yarışı sonunda ilk beş şu şekilde sıralandı: Cyril Raymond (Olsbergs MSE X Forces), Christian Brooks (Dreyer & Reinbold Racing), Travis PeCoy (Dreyer & Reinbold Racing), Colin Braun (CORE Autosport), Alex Keyes (Dreyer & Reinbold Racing). Yarışın final yarışı sonunda ise ilk 5 şu şekilde belirlendi: Cyril Raymond (Olsbergs MSE X Forces), Colin Braun, (CORE autosport), Christian Brooks (Dreyer & Reinbold Racing), Conner Martell, (DirtFish Motorsports), Travis PeCoy (Dreyer & Reinbold Racing).

Şampiyonanın dördüncü yarışı sonrası GRC Lites-Amerika Rallikros Şampiyonasında Cyril Raymond toplamda 262 puanla lider; Christian Brooks 258 puanla, Conner Martell, 238 puanla, Colin Braun, 220puanla kendisin izliyorlar. Sıralamadaki diğer isimler ise şunlar; Travis PeCoy 207; James Rimmer, 186; Alex Keyes, 184; Jon Bennett, 167; Cole Keatts, 159; Alejandro Fernandez, 149. Bir sonraki yarış ise Kanada’nın Ottawa şehrinde yine çift yarışlı bir hafta sonu olarak düzenlenecek

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top