Peugeot Sport destekli 17 farklı 308 Kupası başlıyor!

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde Peugeot Sport mühendisleri tarafından birkaç aylık geliştirme çalışmasından sonra düzenlenen 17’den fazla Peugeot 308 Kupası, 15-17 Nisan’da Paul Armagnac’da düzenlenen geleneksel Coupes de Pâques de Nogaro’da start  almaya hazırlanıyor. Yeni Peugeot 308 Kupası, müşteriler için Peugeot Sport’un promosyon merdivenlerinin temel özelliği. Fransa’nın şampiyonası Fransa Pist Şampiyonası (FFSA) paketinde yer alıyor ve Peugeot Sport serisine ek olarak, TCR, VLN ve 24H Serisi de dahil olmak üzere aracın uygun olduğu diğer yarışmalara uygun olmasıyla dikkat çekiyor.

Yeni araba, yeni görünümü dikkat çekti. Kupanın vaat ettiği, eğlenceli ve yüksek performanslı yarış. Yılın sonunda, 2017 Peugeot 308 Kupası’nı kazanan, 2018’de Peugeot Sport ile ve bir fabrika sürücüsü ile birlikte, 2018 – spesifikasyon Performans Kiti ile donatılmış yeni bir Peugeot 308 Kupası ile kariyerini Uluslararası düzeyde sürdürecek.

Peugeot SPort Müdürü Bruno Famin, “Bu yılki şampiyonanın başlamasından önceki hafta, Peugeot 308 Kupası, uygun olduğu uluslararası yarışmalarda bir dizi podyum finişiyle puanlama yaparak güvenilirliğini, rekabet gücünü ve çok yönlülüğünü kanıtladı. Takımımız Autohaus Nett Motorsport, VLN’nin ikinci turunda ikinci sıraya çıktığında, Almanya Altran Peugeot’un 308 ile Red Bull Ring’in 12 saatinde – ki 24H Serisinin bir turunda – 1-2 bitirmesinden memnundu. Şimdi, yeni SRO tarafından organize edilen Championnat de France des Circuits FFSA serisinin tanıtımı çerçevesinde tüm 308 Kupası yarışçılarını start düzlüğünde görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Peugeot Sport Müşteri programı yöneticisi Laurent Guyot ise, “308 Kupası, çok rekabetçi bir şampiyon olmanın tüm kazançlarına sahip” dedi ve ekledi; “Birkaç RCZ Kupası düzenleyicisine, yetenekli Fransız ve Fransız olmayan sürücüler ve gençler katıldı. Nogaro için kayıtlı 17 otomobil görmek harika. Hiç şüphe yok ki rakam daha da yüksek olacaktı, ancak önceliklerimiz bitmiş arabalarımızın kalitesi. Çok yakında 20’yi aşacağımıza inanıyoruz. Takvimde altı yarış olacak. Championnat de France des Circuits FFSA serisi çerçevesinde ve altıncı ayın Temmuz 24 Saat Spa-Francorchamps öncesinde bir kademe  yükselterek sezonun en önemli noktası olacak.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top