Latvala; “4’ncülük, ilk asfalt için muhteşem sonuç”

Toyota Gazoo Racing’in Finli pilotu Jari-Matti Latvala, Korsika Rallisi’nin Cumartesi öğleden sonraki servis molasında yapılan bir dizi değişiklikten en iyi şekilde faydalanarak, Citroën pilotu Craig Breen’i günün son dört etabından üçünde geride bıraktı. 32 yaşındaki rallici, son gün koşulan ve ekstra puan kazandıran etapla ilgili olarak ta şöyle konuştu; “güç etabı maksimum saldırıydı” dedi ve ekledi;

“Tamamen sürüşe odaklandım. Korsika’yı 4’üncü bitirmek için kusursuz bir çalışma yapmam gerektiğini ve başarabileceğimi biliyordum. Bir kaç bölüm vardı ki biz oralara çok hızlı ve yanlayarak geldiğimizde bir sıçrama oldu. İnsanları kaçtığını görebiliyordum, korkuttuğum için özür dilerim, ama muhteşem görünüyordu ve her şey kontrolüm altındaydı! 4’üncülükle 17 puan kazandık ve bu, asfalttaki ilk rallimiz için gerçekten muhteşem bir sonuç.”

Takım patronu Tommi Makinen ise “Bu sonuç, aslında herkesin sıkı çalışma ve işbirliği sayesinde arabanın üç gün boyunca iyileştirilmesi sonucu bir takım çabası” dedi ve ekledi; “İlk asfalt yarışımızda podyuma yakın olmak harika bir başarı. Özellikle Power Stage’de Jari-Matti’nin yaptığı mükemmel bir işti.” (wrc.com)

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top