Rallikrosta ‘üçü birarada’ düşünülüyor..

Yeni Başkan Ömer Yüce, kulüp üyelerine teşekkür konışması yaptı

Yeni Başkan Ömer Yüce, kulüp üyelerine teşekkür konışması yaptı

Türkiye Rallikros Şampiyonası’nda 7 katılımlı yarışlar sadece yarışçıları değil, aynı zamanda organizatörleri de olumsuz etkilemiş durumda. İlk iki yarıştaki kayıt performansından tedirgin olan diğer organizatörleri şimdiden kayıt düşüklüğü kabusu sardı. Bunlardan biri olan Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) başkanı Ömer Yüce, şampiyonanın sıradaki yarışını şampiyonanın kalan yarışlarla birlikte ve Orhangazi parkurunda yapmayı düşündüğünü söyledi.

İzmir’de ve tek başına rallikros organizasyonunun kulübe getirisi olmayacağı gibi götürüsünün de yüksek olacağını düşünen Ömer Yüce, takvimde yer alan ve Orhangazi parkurunda yapılması öngörülen diğer iki yarışın organizasyonu ile birlikte İzmir ayağını da gerçekleştirmenin hem kulübün yararına olacağını ve üç yarış bir arada yapmanın dezavantajına karşın şampiyonadaki bir yarışı daha yapmış olacaklarını söyledi.

Ömer Yüce’nin bu planı geçerlilik kazanırsa, aynı hafta sonu üç yarış birden yapılarak sezon tamamlanacak. Ancak bu konuda öne çıkan en önemli konu, zaten sayıca çok düşük olan yarışçıların, aynı hafta sonu üç yarış çıkartmasında bir sorun yaşanabilir endişesi..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top