V1 İzmir’de başlıyor..

Burak Çukurova

Burak Çukurova

Bu yıl İzmir’de Ülkü Spor Kulübü tarafından düzenlenen V1 Challenge kupasında ilk yarış için start veriliyor. Izmir Ülkü Park Yarış pistinde briflng ile başlayan günün programina göre saat 12’de antrenmanlar yapılacak.. Saat 15″de ilk yarış, 17″de ise ikinci yarış için startlar verilecek. Bu yıl geçen yıldan farklı olan, ıkinci yarışın start sıralaması için ilk yarışın genel klasmanında ilk 12 sıralamanın ters çevrilecek olması. Geçe yıl sıralama turlarındakl klasman baz alınmıştı. İzmir Park’takı günün her iki yarışında da 12tur atılacak.

V1 Challenge Kupasında toplam 20 yarışçı mücadele edecek. Yine bu yıl, kupa kendi içinde ayrıca iki ayrı klasman barındırıyor. Master Kupası”nda tecrübeli 5 yarışçı, gençler kupasında ise 6 isi mücadele edecekler. Yarışın tecrübeli isimlerinin başında yeralan Burak Çukurova, podyu şansı yüksek olan isimleri başında yer alırken, İzmirli pist yarışçıları Ahmet Mutlubas, Ali Özerinç ve Galip Atar, tecrübeli oldukları İzmir Pisti’ndeki bu farklı kupada podyumu zorlayabilecek isimler arasındalar.

Yurt dışında katıldıkları yarışlarda aldıkları sonuçkarla dikkat çeken gençler ise Ayhncan Toprak ve Can ToprakGüven. kupada yarışan diğer isimler ise Goksun Erkek, Ümit Erdim, Okan Tanrıverdi, Adem Çetmen, Çağlayan Çelik, Ahmet Burkay, Eren Burkay, Cem Yudulmaz, Ubeyde Saygılı, Murat Aksüt, Alper Coşkun, Efe Albağlar Burcu Burktu Erenkul ve Halide Su Urancı.

Aydın Hoşgör /İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top