Ege | Keşif turları tamamlandı..

160414-ege-kesif

26. Ege Rallisi’nde etap keşifleri tamamlandı. Sabah, Seferiışıklar ve Beyler’deki etapları çalışan ve yol notlarını kontrol eden ekipler, saat 15’ten itibaren de İzmir Park’ta çalışmayı sürdürdüler. Yarışın ilk günü geçilecek olan seyirci özel etabında çift kalkışla yarışacak olan yarışçılar, keşif turları sırasında da zaman zaman formata uygun şekilde çift kalkışla antrnman yaptılar. 160414-ege-kesif2BC Vision pilotu Burak Çukurova da, takım olarak kiralık VW Golf’ler ile katıldıkları keşif turlarının İzmir Park’ındaki seyirci etabında da, rakım arkadaşı Ahmet Burkay ile birlikte start aldı ve daha önce yarışmış olduğu pistte performans sergiledi. Her ekibin iki iç iki de dış kulvar olmak izere dört tur atıp çıktığı seyirci etabında, yine her yarışçı iki kez antrenman yapma şansını kullandılar. Keşif turları ile birlikte Ege Rallisi’nin start öncesi programı sona erdi. Yarın öğlen Forum Bornova’da verilecek starla başlayacak olan Ege Rallisi’nde mahalli ve historikler dahil toplam 60 ekip mücadele edecek.

Kerem Üstünkaya Ege’ye katılmıyor..

151126-kerem-2 26. Ege Rallisi’nde start öncesi son gün, sabah erapların keşif geçişleriyle başladı. Servis alanında takımların kendilerine yerleşmesi sürerken, ralli merkezi olan Encore oteldeki hareketlilik de artmaya başladı. Günün ilk sürprizi, historikten geldi ve Parkur Racing’in patron yarışçısı Kerem Üstünkaya’nın yarışa katılmayacağı belli oldu. Escort Mk2’si ile sezonun ilk rallisine katılmaya niyetlenen Kerem Üstünkaya, sürpriz bir kararla yarışa yaptırdığı kaydı geri çektirdi. Ajansın ulaştıpı Kerem Üstünkaya, iş yoğunluğu dolayısı ile Ege’ye giremediğini ama sezonda 2-3 yarış yapma hevesinin devam ettiğini söyledi. Takımın diğer pilotları Engin Kap ve Burak Türkkan ise keşif geçişleri için etaplara yöneldiler. Ege’den günlük anlık gelişmeleri bu sayfadaki haberin gün içerisinde yapılacak güncellemelerinde bulabileceksiniz.

Ege medyasından ralliye yoğun ilgi..  Rallinin dün yapılan basın toplantısına yoğun ilgi gösteren yerel medya, bu ilgisini sayfalarına ve ekranlarına da taşıdı. Hürriyet ve Milliyet gibi ulusal gazetelerin Ege eklerinde ralli haberi fotoğraflı olarak yer bulurken, yerel Ege TV, basın toplantısı ardından basın toplantısına katılan konuk sporcuların katılımı ile stüdyosundan yarım saat süreyle yaptığı canlı yayınla haberini sürdürdü.

imageİzmir’de 6 noktada Ege Rallisi standı.. Ege Rallisi’ne İzmirlileri davet etmek ve ralliye olan ilgiyi arttırmak için Eosk tarafından İzmir’de altı noktada kurulan standlarda üralli broşürleri dağıtılıyor ve etaba gelmek isteyen İzmirliler için kayıt yapılıyor. Federasyon desteği ile organizasyon, seyirci ve süperstage etabına seyirci ulaşımını ücretsiz yapıyor ve hem kulübün internet sitesinden ve hem de kurulu standlardan kayıt yaptırarak yarışı izlemek üzere etaba çıkacak seyircilere piknik havası yaşatmak için ücretsiz yemek ikramı yapılacak.

Aydın Hoşgör, Sevil Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top