Kubica ve Sordo, testlerde yol dışı oldular!

160113-wrc-mc-kubica-test-k

Kubica’nın yol dışı serisinde yeni bir halka (Foto; Twitter)

Monte Carlo Rallisi’nin startına sayılı zaman kala, takımlar ve ekipler araçlarının son durumlarını ve sorunlarını yaptıkları test sürüşlerinde görmeye çalışıyorlar. Tabii bunlardan bazıları için bu test sürüşleri olağan bir şekilde tamamlanmıyor.

Sordo testte ön tamponu bıraktı

Sordo ön tamponu bıraktı

İspanyol rallici Dani Sordo da test sürüşünde Hyundai’si ile ufak bir kaza geçiren isimlerden (solda). Ancak takım mekanikerleri eşliğinde servis noktasına geri dönen Sordo’nun Hyundai’sinde ciddi bir hasar söz konusu değil.

Ama aynı şey Robert Kubica için söylenemez! Eski F1 pilotu, rallide parkura teker bastığından bu yana yarış öncesi test sürüşlerinde yoldan çıkma konusunda adeta ayrı bir beceriye sahip. F1’de geçirdiği kazadan sonra kolunda protezle direksiyona geçmek zorunda kalan ünlü pilot, Monte Carlo Rallisi için yaptığı test sürüşünde de geleneği bozmadı ve yoldan çıkıp kar kümeleri arasına sert bir giriş yaptı (üstte).

Kubica’nın test programı o anda sona erdi ve aracı çok olmasa da hasar gördü ama bu, Monte Carlo fan’larının Kubica’dan mahrum kalacağı anlamını vermedi. Takımı, O’nun da aracını aynı gece eski haline getirdi ve programına kaldığı yerden devam edildi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top