Yarışın galibi Serkan Yazıcı

151205-tosfed-gk

Tosfed olağanüstü genel kurulu, divan başkanlığı ile birlikte programa uygun hızlı bir akış gösterdi. Başkan adayları olarak önce Serkan Yazıcı, ardından da Ümit Ülkü kürsüye geldiler. Her iki aday da, ajansta da daha önce yayımlanan görüşlerini delegelere karşı bir kez daha seslendirdiler.

Genel kurulda oy kullanımına geçildikten sonra, alınan karar gereği 1.5 saat süreyle açık kalan sandıklar, saar 13.30 itibariyle kapandı. Oylarını kullandıktan sonra öğle yemeğine geçen delegelerin bir kısmı Öğretmenevi’nden ayrıldılar. Divan başkanı Levent Uysal, sandıkların kapatılmasından sonra oy sayımına geçileceğini bildirdi.

İki ayrı sandıkta kullanılan oylar, müşahidler eşliğinde açılarak tasnif edildi ve tek tek sayıldı. Divan başkanlığınca yapılan açıklamada Genel kurulda 175 oy kullanıldığını  111 oyun Serkan Yazıcı, 61 oyun da Ümit Ülkü adına kullanıldığını açıklandı. Bu sonuca göre, Serkan Yazıcı 10 ay süreyle federasyonun yeni başkanı olarak ilan edildi. Seçimi kazanan Serkan Yazıcı Kürsüden yaptığı konuşmada delegelere teşekkür etti.

Aydın Hoşgör | Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top