Podyuma çıkan ‘altın’ buldu!

151111-kros-egeasal-2

Bayanlar Otokros Turnuvası finali 8 Kasım’da Ege Asal Motor Spor Ralli Merkezi’nde yapıldı. Yarışmacılar direksiyon başındaki yetenekleri ile birlikte sporcu disiplini ve takım ruhu kriterlerine uygun olarak, juri tarafından değerlendirildiler. Final gününe 50 puanla lider olarak gelen Hande Saka turnuvanın son gününde 11 puan alarak toplamda 61 puana ulaşarak birinci oldu. Gözde Saka’da 38 puanla başladığı final gününde 6 puan daha alarak 44 puanla turnuvayı dördüncü sırada bitirdi.

151111-kros-egeasal-1Bayanlar Turnuvası’nda ikincilik için yaşanan mücadele son dakikalara kadar sürdü. Finalin ilk bölümünde kazandığı 20 puan ile Alara Güçeli 49 puana ulaştı. Neslin Kızılkaya’da bu bölümde 17 puan alarak 47 puanın sahibi oldu. Turnuvanın eşleşme bölümünde rakibi Güçeli’ye üstünlük sağlayan Kızılkaya ekstra 3 puan daha alınca toplam 50 puanla turnuvanın ikincisi oldu. Alara Güçeli üçüncü olarak turnuvayı tamamladı. Turnuvayı ilk dört sırada bitiren Gözde Saka, Neslin Kızılkaya, Alara Güçeli ve Gözde Saka 22 Kasım da İzmir’de yapılacak Cumaovası Otokros Yarışın da Ege Asal Metal sponsorluğun da yarışma hakkını kazandı.

Ege Asal Motor Spor’un kurucusu Mithat Diker  Bayanlar Turnuvasının birincisini tam, ikincisini yarım, üçüncüsünü de çeyrek altın ile ödüllendirdi. Ayrıca kendisinin yazdığı ”Yolun Yarısında Rallilerde 35 Yıl” kitabını turnuva katılımcılarına imzalayarak hediye etti

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top