Türkiye, ETCC’de ‘podyum’ arıyor!

150903-etcc-puan

Hafta sonu Çek Cumhuriyeti’nin Bruno pistinde yapılacak olan Avrupa Binek Otomobiller Şampiyonası (ETCC) 4’ncü ayak yarışlarında, Türkiye, ülkeler klasmanında podyum için mücadele edecek! Dört Türk sporcusunun katılacağı yarışlarda kazanılacak ülke puanları ile Türkiye’nin hedefi, sadece 3 puan önünde bulunan İsviçre’yi geçmek! Şampiyonanın son yarış haftasında her iki ülkede eşit puanlar kazanmışlardı.

Diğer taraftan, ETCC’nin resmi web sitesinde, İzmirli Ülkü Motorsport’un BMW’si manşetten yayınlandı. Sitenin ana sayfasında en üstte yer alan fotoğrafta, Ümit Ülkü’nün BMW’sinin yanı sıra Fulin’in Seat’ı, Rikli’nin Honmda’sı ve Mackschin’in Ford’u da bulunuyor.

150504-etcc-mc-gaÜlkü Motorsport, ETCC’deki ilk sezonunda hem iki pilot ile (Ümit Ülkü ve Galip Atar) ve hem de elde ettikleri derecelerle dikkat çekiyorlar. Ümit Ülkü, katıldığı Süper 2000TC2T kategorisinde 69 puana sahip olan lider Davit Kajaja’nın ardından ve 44 puanla 2’nci sırada. Takımın diğer pilotu Galip Atar ise (solda) 34 puanla 4’ncü durumda.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top