Kardoff, Raid için gün sayıyor!

150727-kardoff-raid-7

Karabük Offroad Kulübü (Kardoff), Raid Kupası 2‘nci yarışı için gün sayıyor! 1-2 Ağustos tarihlerinde Karabük’ün turistik ilçesi Safranbolu’da yapılacak olan yarışın etap çalışmaları için, Başkan Ahmet Demir’in liderliğinde 4×4 araçlarıyla araziye çıkan Kardoff’lular, belirlenen etaplarda son rötuşları yaparak yönlendirme ve kapı levhalarını çaktılar!

Bu yıl ilk kez düzenlenen raid kupasının ikinci ayak yarışı için 34 ekiplik bir katılımın beklendiği Kardoff Raid Yarışı, 1 Ağustos Cumartesi sabahı Safranbolu’daki Sarıçiçek ormanlarından başlayacak, ertesi gün (2 Ağustos Pazar), Karabük Üniversitesi lojmanlarının arkasında sona erecek.

İkinci gün (Pazar), yine lojmanların arkasındaki arazide bir de seyirci özel etabı gerçekleştirilecek. Dayanıklılık yarışı olan raid’de, ekipler toplam 130 km etap mesafesi geçecekler. Safranbolu Belediyesi ve Karabük İl Spor Müdürlüğü’nün desteklediği yarışın ödül töreni de Pazar günü akşamüstü Safranbolu meydanında yapılacak.

Yarış severlerin, Karabük’teki raid yarışının kapalı park ve servis alanına gidebilmek için, Karabük’ün Safranbolu ilçesi Kıran Köyü’ndeki kent meydanına gelmelerinin yeterli olacağını belirten Kardoff yöneticileri, yarışın en az 100 km olduğuna işaret ederek, ilk gün Safranbolu Sarıçiçek Dağı orman yollarında yapılacak olan etaptan daha çok, Pazar günü KBÜ lojmanları arkasındaki özel parkurda koşulacak olan etaba seyirci beklediklerini belirtiyorlar.

Pazar günü seyirci etabının  olacağı bölgeye ulaşmak için ise, İstanbul istikametinden geleceklerin Karabük girişinden sağa, Kastamonu istikametine döndükten sonra, KBÜ kavşağından yine Katamonu istikametine dönerek, Kalemler öğrenci yurdu önündeki ışıklardan sağa, köprüyü geçer geçmez de sola dönülmesi gerekiyor. Yaklaşık 100 metre sonra sağa dönüp, yukarıya kadar çıktıktan hemen sonra ‘yönlendirme tabelasından’ sola girerek yaklaşık 600 metre sonra seyirci alanına ulaşıla bilinecek.

[metaslider id=26949]

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top