Dede ‘tahkim’e gidiyor!

6803-SAFRAN-YUNUS-AYHAN

Son Ankara Offroad Şampiyonu Yunus Ayhan, Federasyon Disiplin Kurulu tarafından kendisine kesilen ve camiada tepkiye yol açan cezayı Tahkim Kurulu’na götürüyor. Aynı disiplin maddesinin üç ayrı şıkkının her biri için ve ayrı ayrı 10’ar bin liradan toplamda 30 bin lira ve 3’er yıl hak mahrumiyeti ile toplam 14 yarıştan men cezası alan Yunus Ayhan, bu cezaların Tahkim Kurulu’ndan döneceğini düşünüyor.

Facebook hesabında yayınladığı eleştirileri kendilerine yapılan ağır hakaret olarak değerlendiren federasyon yönetim kurulu tarafından disiplin kuruluna verilen Yunus Ayhan, Federasyon üst düzey görevlilerinden Zafer Vatansever ve iki avukattan oluşan Disiplin Kurulu’nca kendisine kesilen astronomik cezaları Andoff’tan yarışçı arkadaşı olan Avukat Serkan Sarıkaya  aracılığı ile bayramdan sonra Tahkim Kurulu’na taşıyacak.

Diğer taraftan, ceza olayında sessiz kaldığını düşündüğü Ankara Offroad Kulübü yönetimine karşı kırgınlığını yine facebook hesabından takipçileri ile paylaşan Yunus Ayhan, kulüp üyeliği devam etmesine karşın, cezanın kalkması halinde katılacağı yarışlarda Andoff yerine organizatör kulüp adına kayıt yaptırma kararı aldığını söyledi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top