Son etapta 3’ncülüğe ortak oldu

160320-karabuk-selami

2002 Stop ile yarışan Selami Türkvatan, ilk gün 3’ncülüğe ortak pldu

Sezonun ilk offroad yarışında, ilk gün koşulan üç orman etabından ikisinde birinci olan, üçüncü etapta ise puan çıkaramayan Hüseyin Memi, Cj5’i ile toplamda 40 puanla ilk günü lider olarak tamamladı. Wrangler’i ile iki etapta 4, bir etapta ise 5’nci zamanların sahibi olan Kenan Özsoy, toplam 37 puanla ilk gün 2’nci olurken; Mitsubishi 200’ü ile Stop 2002 sponsorluğunda yarışan ve üçüncü etabı 2’nci zamanla geçerek dikkat çeken Selami Türkvatan 32 puanla 3’ncülüğü Nissan’ı ile yarışan Zeki Karaçaylı ile paylaştı.

Toplamda 33 aracın mücadele ettiği ilk gün sonunda kapalı parka 28’si geri dönebildi. S4’te CJ 5 ile yarışan Erdoğan Kovancı, Cherokee’li Burhan Yiğit, S3’te Land Rover ile Yıldıray Çil, Mitsubishi ile Mehmet Birkan, Pajero ile Ekrem Aydın, Navara ile Kemal Özsoy, ilk günü tamamlayamadılar. Yine ilk gün, S1’de Vitara ile Serdal Özer, S2’de Grand Vitara ile İrfan Özdemir, S3’de Mitsıbishi L200 ile Selami Türkvatan, S4’te ise CJ5′ ile Hüseyin Memi, sınıflarını birinci olarak tamamladılar.

Yarışta ikinci gün (pazar), kapılı seyirci etabı koşulacak. Karabük Üniversitesi’nin arkasında düzenlenen çift kalkışlı özel seyirci etabında mücadelede ilk start saat 12’de verilecek. 3 Km’lik özel etap, gün boyunca dört kez geçilecek ve her etapta 3’er tur atılarak gün sonunda 36 km özel etap koşulmış olacak. Yarış, 16.06’dan itibaren finiş görmeye başlayacak ve saat 17.30 gibi tüm ekiplerin finişi tamamlanacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Karabük

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top