Oger; “Monte, benim için yılın en önemli rallisi”

Rally Monte Carlo 2015

Dünya Ralli Şampiyonası’nın açılış rallisi olan Monte Carlo’da starta sayılı günler kala, katılacak tüm ekiplerde heyecan da yükseliyor. Volkwagen takımın muhteşem üçlüsü, Ogier, Latvala ve Mikkelsen, Monte Carlo öncesi yaptıkları açıklamada oldukça umutlu konuştular.

Wales Rally Great Britain 2015Sébastien Ogier; “Alpler’in eşsiz havasını anlamak çok önemli.”

“Bir sezona başlamak için, Monte Carlo’dan daha iyi bir ralli hayal dahi edemiyorum. Son iki yıldır Monte Carlo’yu  kazandık ama açıkçası bu yıl yine kazanmak istiyoruz! Benim için, bu yılın en önemli rallisi bu. Doğru lastik seçimi önemli bir faktör. Biz sürücülerin başarısı, zemin konusunda anlık bilgi ulaştıran ekip arkadaşlarımızın çalışması ile doğru orantılı. Hava koşullarının doğru yorumlanması ve Alpler’in eşsiz havasını anlamak çok önemli.”

Rally Spain 2015Jari-Matti Latvala; “Benim için son motivasyon ”

“Monte Carlo, her sezon çok özel bir ralli. Dağlardaki koşullar her dakika çok değişken. Bir dağın güneşli tarafındaki yollar, genellikle güneşsiz kalan ve buzlu tarafına göre tamamen farklı. Yol ve buz ekibi ile daha iyi iletişim, Monte’de iyi bir sonuç almak için şart. Umarım bu kez kupayı biz alırız. Monte Carlo benim için son motivasyon”

Rally Australia 2015Andreas Mikkelsen; “İlk bir kaç özel etaptan sonra ritmi yakalayacağımızdan eminim”

“Monte Carlo’nun benim en sevdiğim rallilerden biri olmadığını kabul etmem gerekir. Burada geçen yıl üçüncü bitirdik. Yeni co-pilotum Anders Jaeger ile birlikte bu yıl başarılı bir sonuç almak için mücadele edeceğiz. Yaptığımız testlerden sonra, Anders’de son derece olumlu bir his var. İlk bir kaç özel etaptan sonra ritmi yakalayacağımızdan eminim.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top