Saygılı Rulman Kış Kupası’nda start zamanı..

Son üç yılın maxi şampiyonu Ümit Ülkü, kupada en iyi sıralama zamanını yaptı..

Son üç yılın maxi şampiyonu Ümit Ülkü, kupada en iyi sıralama zamanını yaptı..

İzmir Park’ta, Saygılı Rulman Kış Kupası 2’nci yarışı öncesinde, Ülkü Yarış Pisti’nde antrenmanlar ve sıralama turları geride kaldı, gözler yarışların startlarına çevrildi. Maxi ve Süper grupta yeterli sayıda katılım oladığı için, birlikte start verilecek olması, yarışları daha da renkli kılarken, üç Porsche’li maxi grup rekabetine iki de BMW 3.20 TCT’li süper grubun dahil olması, pistteki trafiği hayli ısıtacak görünüyor!

Maxi grupta üç Porsche arasında, son üç yılın Türkiye Pist Maxi Grup şampiyonu Ümit Ülkü, 53.723’lik en iyi tur zamanıyla gridde ilk sırayı kaptı. Ahmet Mutlubaş’ın 3.740 ile ikinci zamanı yaptığı maxi grupta, Bilal Saygılı da 54.156 ile üçüncü zamanın sahibi oldu.

BMW 3.20 TCT’lerle, bu ay katılacakları ETCC yarışı öncesinde el ısıtacak olan 2014 Tosfed Pist Kupası Dizel Grup Şampiyonu Galip Atar ve Ülkü takımı ile Avrupa’da piste çıkacak olan Suat demirel arasındaki sıralama turları mücadelesinde, 57.040 ile Galip Atar birinci, 58.435 ile Suat Demirel ikinci oldular. Süper kategorinin BMW’leri, maxinin Porsche’ları ile aynı anda start alacaklar, ancak ayrı klasmanda sıralanacaklar.

Dizel ve 1600 kategoride ise, Muhammed Ülkü 1.07.145 ile dizelin en iyi zamanını yaparken, Bilal Saygılı’nın oğlu Ubeyde Saygılı 733 salise farkla ikinci zamanı kaydetti. 1600’de ise, 2015 Siena Cup birincisi Uygar Bilgili, yeni aracı Peugeot 106’sı ile 1.08.915 ile benzer araçla yarışan rakibinin önünde ilk sırada yer aldı. İzmir Park’da, start öncesi araçlar pit alanında gözden geçiriliyor. Yarışlar, 1600 kategorisinde 13.35’de verilecek startla başlayacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Ahmet Mutlubaş, Porsche'si ile ikinci sıralama zamanını yaptı

Ahmet Mutlubaş, Porsche’si ile ikinci sıralama zamanını yaptı

Galip Atar, BMW'sinin tavanını türk bayrağı brandingi ile kapladı.

Galip Atar, BMW’sinin tavanını türk bayrağı brandingi ile kapladı.

Bilal Saygılı'nın Porsche'sinde,  start öncesi egzos değiştirildi.

Bilal Saygılı’nın Porsche’sinde, start öncesi egzos değiştirildi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top