İndirimli kayıtta son günler

İstanbul Offroad Kulübü tarafından 2017 senesinden bu yana uluslararası bir off-road serisinin Türkiye ayağı olarak düzenlenen Baja Troia Turkey için indirimli kayıt fırsatında son 48 saat! 28-31 Ekim tarihleri arasında yine Çanakkale’de muhteşem etaplarda start alacak olan yarış için 30 Temmuz Cuma günü mesai saati bitimine kadar geçerli % 15 indirim fırsatında 1000 Euro olan ralli kategorisi kaydını 850 Euro, 750 Euro olan raid kaydını ise 600 Euro olarak yaptırmak hala mümkün. İstanbul Offroad Kulübü‘nden edinilen bilgiye göre, indirimli kayıtlarda son gün, 30 Temmuz Cuma!

East European Terrain Series tarafından açıklanan 2021 programına göre bu sene Yunanistan, Romanya, Sırbistan ve Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı organizasyon 5 ayak halinde koşulacak. Ralli ve Raid Kategorilerinde koşulacak bu zorlu yarışta, Türkiye’den ve dünyadan tanınmış off-road ekipleri start alarak hem cüretkâr off-road etaplarını hem de yüksek hızlı performans etaplarını kat edecekler. İsoff’dan edinilen bilgilere göre halen yapılmakta olan ön kayıtlarda 5’i İtalyan 1 Bulgar olmak üzere 6 yabancı ekip kayıt yaptırmış durumda. 30’u ralli, 20’si raid kategorilerinde olmak üzere 50 ekibin kayıt yaptırması beklenirken, yurt içinden de 12 kayıt kulübe ulaşmış durumda.

Dört gün sürecek olan zorlu maratonun sponsorları arasında ise Majör Grup, TMS, Mega Metal, Ender Mağazaları, Boz Medikal, İHC Endüstri ve Maxi Garaj yer alıyorlar. Öten yandan, ilk ayağı büyük ses getiren İsoff 2021 Kenan Çarpışantürk Challenge Kupası’nın 2’nci ayağını 5 Eylül’de, üçüncü ve son ayağını ise 28 Kasım’da yine Kemerburgaz’ın Çiftalan köyündeki özel parkurda gerçekleştirilecek.| 28 Temmuz 2021 : 10.51

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top