Şampiyon ikinci yarışa hazır!

Kutup Ayısı ile Adnan Ofluoğlu

Türkiye Trial Şampiyonası’nda sezonun ikinci yarışı olan Safranbolu’ya sayılı günler kala, takımlarda hareketlilik arttı. Geçen yılın şampiyon takımı Osmanlı AVC, sezonun ikinci yarışına da iddialı hazırlanıyor. Osmanlı AVC olarak Adnan Ofluoğlu’nun ‘Kutup Ayısı’ lakaplı Toyota LC ve Oğuz Kaan Öztürk’ün Abarttürk’ü ile katılacağı Safranbolu yarışında 7 takımın start alması bekleniyor.

Boyabat’taki ilk yarışta 3’ncü olarak sezona 15 puanla başlayan Osmanlı AVC takımı olarak ikinci yarış öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Adnan Ofluoğlu, yapımına geçtiğimiz sezon sonlarında başlanılan yeni boru şase araçlarının ince işçiliklerinin yapılmakta olduğunu ve sezonun sonraki yarışları için hazır hale geleceğini söyledi.

Bu arada, sezon yarışları ile tarihleri çakıştığı için Trans Anatolia 2018’e katılamayacağını belirten Adnan Ofluoğlu, Anatolian Kupası’nın üçüncü ayak yarışı olan Kaş’ta start alacağını, ayrıca Çanakkale’deki Baja Troia ile Marmara Baja Kupası’nın üç ayağında da yarışacağını sözlerine ekledi. Sahibi olduğu Offroad Aksesuar AVC firması olarak ta yeni bir atılımın eşiğinde olduğunu söyleyen Adnan Ofluoğlu, sözlerini Safranbolu yarışında kazanmayı hedeflediklerini belirterek tamamladı. | 6 Temmuz 2018 : 09.45

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Go To Top