Kemal Gamgam, historic’e geri dönüyor!

IMG_0057

2010 Türkiye Historic Ralli Şampiyonu Kemal Gamgam, kısa bir aradan sonra historic rekabetine geri döndüğünü açıkladı. Sezon öncesi kurallar ile ilgili sorunlardan ve kırgınlıklarından dolayı Historic Rallilere katılmama kararı alan Kemal Gamgam, Ralli Kupasına katılarak başladığı sezonda 40’ncı Yeşil Bursa Rallisi’nde R2 otomobil ile yarıştı ama mutlu olamadığını itiraf etti! Kemal Gamgam, facebook hesabında “bu hobimi kaç yıl daha devam ettirebilirim diye düşündüm” diye yazdı ve ekledi; “dağ dağa küsmüş, kimsenin haberi olmamış!”.

Kemal Gamgam, açıklamasında “bu kırgınlığa neden olan sezon ve öncesi Historic kurallar ile ilgili idi. Bunların hiç biri benim özel bir isteğim değildi. İstekleri dile getirmek ve federasyondaki toplantıda kavga etmemek için her kes sözcü olarak beni seçti, hatta öne itti. Ben de bu yazışmalara başlangıç olarak çok masumane olarak başladım. Ancak buna isteklere muhatap olan diğer arkadaşlarda bu kuralların 2016 ya kadar değişmeyeceğini söylediler. Aslında olmaz, değişmez denilen isteklerimizin bazıları da oldu” diye yazdı.

Olayların başında kendilerini ikna etmek yerine, isteklerinin saçma olarak nitelendirmesi ve tartışılamaz, konuşulamaz olarak değerlendirilmesinin kendisinde infial yarattığını vurgulayan Kemal Gamgam, “bir sürü kötü yazışmadan ve yapılan hatalardan sonra maalesef bende kantarın topunu kaçırdım. Şahsım adına sadece bu konuda hatalı olduğumu düşünüyorum” diye ifade etti. Kemal Gamgam açıklamasını şöyle tamamladı;

“Bu hastalığa 1975 yılında yakalanmış ve gerçekten bu camiada sevildiğimi bilen bir kişi olarak bu isteklere verilen cevabın muhatabı tek ben olmadığı düşünerek ayrı kaldığım Historic Ralli ye önümüzdeki yarıştan itibaren arkadaş itiş antrenmanı mahiyetinde katılmaya başlıyorum. 2016 sezonuna kurmayı düşündüğümüz bir Historic takım ile hayalimdeki Historic e daha fazla kişi katarak, bu hobimi daha güçlü gerçekleştirmek üzere yola devam edeceğim.”

Yorum yaz

ARŞİV

KATEGORİLER