Yeni ‘rekortmen’ Lewis

Özlediğimiz Formula 1 seslerine ve heyecanına dokuz yıl aranın ardından kavuşmanın sevincinin yanında, yarışta izlediğimiz inanılmaz mücadelenin ve tarihi anların ardından bir Formula 1 hafta sonunu daha noktaladık. Sezondaki diğer yarışlara baktığımızda 2020 DHL Türkiye GP, hem pilotlar hem de takımlar için belki de en zorlayıcı yarış oldu. Asfaltın yenilenmesiyle tartışmalara sebep olan ve üzerine yoğun yağışların da etkili olmasıyla beraber rekabetin iyice kızıştığı Intercity İstanbul Park‘ta Lewis Hamilton‘ın Formula 1’in efsanevi ismi Michael Schumacher‘e ait olan 7 Dünya Şampiyonluğu rekorunu egale etti.


Ralli Ajansı'nın bu haberi abonelerine özel şifreli yayınlanmaktadır. Eğer zaten abone iseniz, lütfen şifre istenilen yere şifrenizi giriniz.



Şifreniz yoksa -aboneler için- şifre oluşturma bölümünde benzersiz şifrenizi kendiniz kurgulayabilirsiniz. Şifre talebiniz tarafımıza ulaştığında, aboneliğiniz sürmekte ise şifreniz onaylanacak ve size bir mesaj gelecektir. Bu şifreniz ile aboneliğiniz süresince şifreli haberlerimizi rahatlıkla takip edebileceksiniz. Ajansa abone olmak için şimdi buraya tıklayabilir ve detay bilgiyi öğrenebilirsiniz. Üyelik aidatınız tarafımıza ulaştığında size gelecek onay bilgisi sonrası şifrenize onay verilecektir.
 

Yorum yaz