Mide spazmı geçiren Kemal Gamgam, İstanbul?a katılamıyor!

İstanbul Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında starta sayılı saatler kala sürpriz gelişme; 2010 Türkiye Historic Ralli Şampiyonu Kemal Gamgam, dün gece geçirdiği mide spazmı nedeniyle ikinci yarışa katılamıyor! Ağrıları arttığı için gece saat 2,30’da Amerika Hastanesi’ne giden Kemal Gamgam, yapılan tetkikler sonrasında mide spazmı geçirdiğini öğrenerek şok yaşadı. Gamgam, doktorların stresten uzak kalıp mutlaka dinlenmesi ve ilaç tedavisi olması gerektiğini söylemeleri üzerine, pazar günü parkura çıkma kararından vaz geçti. Gamgam, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, doktorların spazmın mide kanamasına çevirmemiş olmasını şans olarak gördüklerini aktardı.

Historic’ten son spec Evo 9’un direksiyonuna geçtiği ilk yarışta hedefine fazlasıyla ulaştığını düşünen Kemal Gamgam, Evo’ya ilk defa binmesinin verdiği strese ve hiç bir deneyimi olmadan bu işe kalkışmasına hayret ettiğini gizlemedi. İlk yarışta hiç bir teknik sorun yaşamadığını söyleyen ve parkur için de ‘çok güzel, hatta harika diyebilirim’ ifadesini kullanan Gamgam, seyirci etaplarını hiç sevmediğini de itiraf etti.

İlk rallinin organizasyonu başarılı bulan ancak ‘bir de naklen yayın olsaydı!’ düşüncesini ekleyen Gamgam, ilk yarışın podyumunda ilk üç sırasını tahmin ettiğini belirtti. İlk yarışı umduğumdan daha iyi yerde bitirdiğini yineleyen Gamgam, “hayatımda ilk kez bir otomobil kullanacağım diye çektiğim stres. İnanılmaz bir şey ve hala devam ediyor” diye konuştu.

Gamgam, ikinci yarış otomobilin hazır olduğunu ama tek sorunun pilotta bulunduğunu ifade ederek, yarış günü havanın yağışlı olması halinde etapların kayganlaşacağını bunun da pilotaj zorluğu getireceğini savundu. Her zamanki gibi tüm yarışanlar için ‘kazasız belasız bitirmek’ temennisinde bulunan Kemal Gamgam, herkesin umut ettiği yerde bitirmesini yineledi ve “Her horoz kendi çöplüğünde öter” sözleriyle tamamladı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top