Çoklu kalkışa uygun rallikros pistlerinde halk yarışları düzenlenmeli

130101-HALID-LVS

Öncelikle, 2013’ün tüm camiamıza için sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını dileriz. 2012 yılı Avitaş Motorsport için çok yoğun bir tempoda geçti. Avrupa pazarı için tasarlayıp ürettiğimiz Control 2’nin beklenen ilgiyi görmesinden sonra, Amerika pazarı için 4WD ve +300 BHP gücünde Control 4’ü Global Rallycross yarışları için tasarlayıp, ürettik.

Yaptığımız bu çalışmalar sonucunda hedeflediğimiz pazarlara ulaştık. Diğer yandan tasarlayıp ürettiğimiz otomobilleri Türkiye Şampiyonalarında kullanma şansı bulamamış olmaktan dolayı da üzüntülüyüz.

Avitaş Motorsport’un 2013 hedefleri, yeni üretim tesisimizde otomobillerimizi seri olarak üretip, dünyanın farklı bölgelerinde yarıştırabiliyor olmak. Diğer yandan Tosfed’in yeni yönetimine yapmış olduğumuz yazılı başvuru çerçevesinde Türkiye Şampiyonalarında otomobillerimiz ile start almak ve otomobillerimizi Türkiye’de de test etme imkanı bulmak.

Tosfed’in yeni yönetiminde yaşanan ayrılıklardan dolayı, 2013 yılında parkurlarda yoğun bir rekabet beklentimiz yok. Yeni yönetime önerimiz, sporu tabana yaymak için güvenlik tedbirleri alınmış her türlü otomobilin yarışmasına imkan oluşturmak ve başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerin tamamında çoklu kalkışa uygun rallikros pistleri inşa ederek halk yarışları şampiyonası düzenlenmesi. Herkese 2013’te başarılar diliyoruz.

Yorum yaz

Kategoriler

Arşiv